Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gi890764eex

czy dostaliscie cos od rodzicow na "nową droge zycia"???

Polecane posty

Gość gi890764eex

jw

Gość elaaaavvvvvvvvv
nic, na wszystko musiałam zapracować ale i tak im dzieuję, że nie pozostawili po sobie długów- takie czasy

Gość Zamiast
Wyprawili wesele. I dali dom -tzn jeszcze nie jest nasz ale już przymierzamy się do notariusza.

Gość nerwice, depresje, niskie
poczucie własnej wartości i masę lęków :)

Gość dobre wychowanie ,szkołe,
kulture ,ogłade ,obycie ...działke nad morzem .A resztę wypracowaliśmy z męzem własnymirękami !:)

Gość gi890764eex
bo mi smutno,,,rodzice dali mojej reszcie rodzenstwa "coś" a mnie nie,,dzialka stoi niby ma by moja a tu cosza,,kurcze a tak by mi sie kasa przydala ,,na budowe swojego gniazka

Gość grażkaaaaaaaaa
od rodziców nic ale od dziadków 15 hektarów ziemi budowlanej i dom. Dodatkowo kupili mi nowe mieszkanie w krakowie:)

wyprawili wesele,na wszystko zapracowalismi sami,ale moje starsze rodzenstwo do dzisiaj od nich ciagnie,i to wieksze pieniadze.... zal mi rodziców ze tak sie dają,ale chca dobrze. Nie mówie nic głośno ,bo powiedza ze zazdroszcze i tez chce...

Gość gi890764eex
no wlasnie ,,ja tez nie mowie nic glosno,,ale tak bym chciała miec juz ta dzialke,,kurcze..a oni wiedza ze kasa mi jest potzebna

Gość tak dobre słowo
i poczucie, że z każdym problemem możemy przyjść do nich po radę i pomoc :) Poza tym dorzucili nam się do wesela, a więc mogliśmy zrobić fajną imprezę dla rodziny i znajomych bez konieczności zapożyczania się :) Jakby się nie dorzucili to zrobilibyśmy obiad dla najbliższych.

moje bratowe juz sie martwią jak my wszystko podzielimy po ich śmierci...szmaty ktore wyrwały sie z biedy i teraz sie panoszą!!!!!

moich rodzicow nie stac jest aby nam cos dac - z reszta nie wymagam od nich rzeczy materialnych jedynie wsparcie psychiczne. a jesli chodzi o tesciowa (tesc nie zyje) to ona wszystko oddaje swojej coreczce. sami na wszystko musimy zapracowac - ale da sie

Wyprawią nam wesele, dostaliśmy mieszkanie, które obecnie urządzamy i nowe meble:)

nam opłacili przyjęcie weselne :) do Autorki- może dlatego nie chcą Ci dać działki bo wiedzą, że od razu ją sprzedasz...

Gość Ja dostałam
Dwupokojowe mieszkanie w centrum dużego miasta, pewną kwotę na rachunku bankowym i zaburzenia emocjonalne.

Gość ja mieszkanie dostałam na
studia - więc nie wiem czy to się liczy jako "nowa droga zycia"? :D rodzice woleli kupić mieszkanie niz płacić za stancje odstępne i nic z tego nie mieć... ....ślub był później i na niego dostaliśmy 5tys zł w ramach dołożenia się do kosztów organizacji wesela.