Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka z kremem.....v

MAM PEWIEN PROBLEM..........nie wiem co robic:(

Polecane posty

A mianowicie jestem po Szkole fryzjerskiej dotychczas pracowałam w salonach fryzjerskich ale co sie okazało dostałam uczulenia na kosmetyki fryzjerskie ,,farby ,i na całą ta hemie :( Teraz nie wiem gdzie mam isc do pracy??? W CV moja karjera zawodowa TO tylko salony fryzjerskie ,nie wiem co mogła bym robic:( wszędzie chcą jakieś doswiadczenieM nawet jak chciałam jako ekspedientka w sklepie z butami :( NIE WIEM CO ROBIC??? Mam oprócz szkoly fryzjerskeij ukączone jeszcze średnie.

Gość grulka
w takim razie nie będzie Tobie łatwo, mam znajomą która miała podobny problem a oto co wymyśliła: otworzyła własny salon fryzjerski z dwoma pomieszczeniami, ona włosy tylko strzyże i zatrudniła dziewczynę która włosy farbuje, może pomyśl coś w tym kierunku

tak tylko trzeba mieć sporo pieniędzy żeby coś takiego otworzyć :(

Gość grulka
dlatego nie będzie łatwo, a jak z układaniem włosów?? znam kobietę która w sumie z tego się utrzymywała, może idź na jakieś studia, znajdź jakąś dorywczą pracę, ja też nie mam doświadczenia ani nawet szkoły bo jestem w tracie studiów ale do spożywczaka chcieli mnie przyjąć :)

Idz na studia.Teraz wszystkie dziewczyny chca studiowac, dziwne, ze Ty nie chcesz???

studiować ? Teraz to jak masz dobry zawód i dobrze go wykonujesz masz szansę na dobre zarobki a z tego co słyszałam to po studiach trudno jest teraz znaleźć prace moja koleżanka juz rok szuka ,wszystko jest teraz poustawiane ,albo po znajomości a na dodatek jeszcze marne ,nędzarskie wynagrodzenia. Po za tym zanim teraz ukończyła bym studia mineło my sporo czasu

Gość skoro jestes uczulona
na HEMIĘ to już nie ma dla ciebie ratunku;p