Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1587

Vibroaction, czy Vibra Tone?

Polecane posty

Gość 1587

Proszę pomóżcie! Który pas jest lepszy Vibroaction, czy Vibra Tone? Który bardziej opłacalny? A Wy jakie macie? Proszę odpowiedzcie.

Gość pytanie dobre
to wszystko totalna sciema, mialam viboraction kolezanka vibra tone, nic nie dają - kasa w błoto :0

Gość sympatyczny 87.
A te pasy wogóle działają? moim zdaniem vibroaction lepszy.

Gość sympatyczny 87.
zgadza się ja miałem taki pas vibroaction i nic nie działał:D to znaczy działał ale nie na schudnięcie,szkoda kasy i czasu na to

Gość 1587
Do pytanie dobre: Ja właśnie nie wiem czy i jak działają. Twój Vibroaction jak, pomagał spalać tłuszcz?

Gość 1587
A twój sympatyczny 87? Ogólnie byłeś zadowolony?

Gość 1587
Czy nikt więcej nie kupił tego pasa? Naprawdę potrzebuję pomocy! Tym bardziej, że teraz pasy chodzą w granicach 20-25zł.

Gość koliko
Ja waham się nad zakupem i też nie wiem. Jeśli ktoś miał do czynienia z tymi pasami, to proszę o odpowiedź.

Gość sympatyczny 87.
nie nie byłem zadowolony, hałasuje, trochę boli brzuch od tego, taka zabawka co trzęsie ci brzuchem

Gość 1587
Możesz się nie podszywać pode mnie?

Gość sympatyczny 87.
a i może cię boleć od tego szumienia i trzęsienia, a schudnąć i tak nie schudniesz

Gość sympatyczny 87.
może kup i kimś na spółkę ten "szajs" to zobaczysz jak to działa ale te kable też są uciążliwe

Gość jestem kobietą i jest dobrze
moja mama miała kiedyś taki pas (jedno licho, nieważne jakiej firmy, te dwa powyższe tez się pewnie niewiele różnią), nic to nie pomogło a tylko ją nieźle poszczypało. poza tym tłuszczu się nie spala przy tak intensywnych skurczach mięśni. Możesz jak już tego używać do budowania mięśni ale tłuszczu to ty niewiele spalisz.

Gość olka520123
A ja mam pas już od ponad roku, nie narzekam, w talii traciłam jakbym "odkrajała" sobie tłuszcz, ale teraz po roku przestałam używać, bo nie mam na to czasu. Jeśli masz możliwość kupna w tak niskiej cenie to zachęcam.

Gość 1587
A jeszcze małe pytanko: Czy chodzi głośno, czy cicho?

Ja mam vibroaction- Można sobie w buty wsadzić :]

Gość Yikui
Myślę, że jeśli masz taki pas do kupienia za 25zł to kup... Słyszałam, że chodzi trochę głośno, ale nie próbowałam sama. Powodzenia i udanego zakupu życzę!

Gość sympatyczny 87.
chodzi głośno bo i te drgania są

Gość lili20145
Ja myślę, że opłaca się to kupić. Ja radziłbym Vibra Tone.

Gość denerwuje mnie ta karolianna
w jaki sposób pas może spalać tłuszcz?????? Ciemnogórd :o

Gość 1587
No ja nie wiem, dlatego pytam.

Gość franka70154
Ja właśnie dzisiaj kupiłam, i nie wiem czy dobrze zrobiłam. Poczekamy, zobaczymy... Miejmy nadzieję, że to coś da:)

Gość gość
Ja kupila vibra tone i mi bardzo pomaga po ciazy wazylam 70 kilo a teraz 55 naprawde pomaga malo to uzywam go codziennie i nie chce mi sie jesc efekt jest po 3 miesciacach i skora jest jedrna

Gość gość
myslicie leniwe krowy ze jak zalozycie pas i siadziecie przed telewizorem to schudniecie??? Ruszyc dupska - pobiegac, na rower, na fitness - to dziala, a nie jakies tam pasy. Zenada... Jak mozna byc tak leniwym??? Cwiczenia to czysta przyjemnosc, a jeszcze jak sie widzi efekty, to juz w ogole.

Gość gość
osobiscie posiadam pas vibra tone. jestem zadowolona, po użyciu czuć ciepło. Jak dla mnie jest to miłe w uczuciu. poza tym jestem masazysta i moge smiało polecić, wibracja działa na tkankę tłuszczową. Jak w każdym przypadku czy to pas czy tabletki nie obejdzie się bez diety

Gość Ari

Zadaniem tych pasów NIE JEST SPALANIE TŁUSZCZU tylko ROZBIJANIE TKANKI TŁUSZCZOWEJ i wzmocnienie określonej partii mięśni. To do geniuszy, którzy mylą kształtowanie sylwetki i wydalanie niedużych partii tłuszczu ze spalaniem siedemdziesięciu kilogramów i pozbyciem się fałdów skóry u wyjątkowo otyłych osób. Jeśli chcesz pozbyć się małego brzuszka lub boczków, pas się sprawdzi bardzo dobrze. Warunek to regularne używanie i nieprzegrzanie go (wtedy będzie szczypać - logiczne). Jeśli np ktoś używa pasa dziesięć razy pod rząd to niech się nie dziwi, że go piecze skóra... Trzy razy dziennie - idealnie. Chodzi głośno ale tylko przy Tobie, za ścianą go nie słychać. ;) 

Gość Haiho

Vibra tone powoduje zaczerwienienie a tym samym pobudza miejscowo krążenie w skórze, zatem sprawdzi się po ćwiczeniach, gdy nałożymy balsam ujędrniający bądź antycellulitowy. W ten sposób wprowadzimy składniki aktywne balsamu w głębsze partie skóry. Sam pas nie odchudza ani nie spala tłuszczyku.