Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktylkopytam?1?1/

Wolałybyscie się urodzic facetem czy kobietą?

Polecane posty

Gość jarkosss
czesto mam propozycje randek od ładnych dizewczyn .

Gość pokaże ci stojącego penisa
niestety tylko oglądać i gawędzić.

Gość nononop
wole miec takie problemy levviatan niz bol strach o przyszlosc cale zycie. Pikus przy tym co napisalam ejst to ze facet musi sie starac o kobiete. A top ze facet pracuje 5 lat dlzuej to etz pikus bo zazwyczaj ejst tak ze kobieta wali na 3 etatach a facet ma tylko jeden

Gość sympatyczny 87.
faceta raczej nikt nie che podrywać więc sami musimy podrywać - ale pojechałeś, co za bzdury

Gość sympatyczny poczekaj jeszcze
z parę lat to zobaczysz że wszystko się odwróci.

Gość nie ma sprawiedliwości na tym
świecie. Facet może sikać na stojąco, a kobieta, o ile nie jest głupia ma wielokrotne orgazmy, wolę już wielokrotne orgazmy, niż problemy ze wzwodem i wstyd z tego powodu. Facet może być bogaty , przystojny, a jak ma sprzęt felerny, to niestety, jest tylko śmieszny i budzi współczucie. A jak go kobieta oskarży np, o alimenty i trafi na sędzinę feministkę, to pozostaje mu tylko zmiana płci, albo samobój.

nononop -> wystarczy się nie pieprzyc z byle kim i już nie musisz się bać ze zostaniesz samotną matką

Gość sympatyczny 87.
"sympatyczny poczekaj jeszcze z parę lat to zobaczysz że wszystko się odwróci."- to znaczy że ja będę podrywać kobiety, a one mnie nie :D tylko że ja i teraz podrywam:D więc?

Gość nononop
ale czy tu jest problem samotnej matki tylko i wylacznie? nie badz wstretnie wulgarny ....bo co d rugi facet w takim razie jest byle czym i nie ma zadnego porzadnego! po paru latach takie luje odchodza i co od razu mowia takie palanty jak Ty ze nie trza bylo sie pieprzyc? ruchac sie chcecie a jak uciekacie bo baba wam dala i zaciazyla to wtedy ona jest kurwa a wy jestescie coool

Gość wojownike al sadra
z tym podrywaniem sytuacja się odwraca. Kobiet więcej niż facetów szczególnie w miastach tych dużych.

Gość wojownike al sadra
nononop zapominasz że sąkobiety które myślą że jak bęzie dziecko to facet nie zwieje. Czasami kobiety używają dzieci jak tarczy elementu do wymuszania na facecie.

Levvi o jakich przywilejach mowisz???? Bo jesli miesiaczka, poród, golenie nog, pach, miejsc intymnych itd to przywilej, to ja dziekuje i wysiadam. Tak samo z praca, nikt nie chce przyjac, bo taka w ciaze zajdzie i juz, no masakra jednym slowem. Jak jestes ładna, to nie patrzą na twój intelekt, tylko traktują przedmiotowo i jak laskę do pukania. Podaj mi te przywileje, proszę:)

Gość najlepiej jest urodzić się
kobietą i nie dać się wychować na kobietę. Bo w kulturze patrialchalnej kobiety mają pod wieloma względami przerypane, ale ogólnie i naprawdę, mimo tego wszystkiego kobiecego, kobiety mają w życiu o wiele lepiej. Silniejsze fizycznie i psychicznie, jeśli ktoś myśli inaczej, to jest zwyczajnie głupi, a chłop, zobaczy krew i mdleje......

flesz80 -> ustępowanie miejsca, przepuszczanie w kolejce, posiadanie warunków do manipulowania facetami, pomoc ze strony facetów jeśli tylko kobieta zechce itd.. ;)

Gość sympatyczny 87.
bzdurny temat:O

Gość przywileje
kobiety nie mają przywileji?1facet placi za randki 2nie muszą podrywac bo facet sam podchodzi i zagaduje 3nie mają problemu i nie są wysmiewane z powodu malego penisa 4faceci stawiają darmowe drinki w ogole zyc nie umierac

Levvi na jakim świecie Ty żyjesz?:) Ustępowanie miejsca? Przepuszczanie w kolejce? Nie te czasy!!! Teraz każdy patrzy na swój tyłek!!!! Poza tym co to za przywileje??? Ja wolałabym nie mieć okresu, nie przechodzić bólu związanego z porodem itd, itd. A co do tych warunków pozwalających manipulować facetami, to różnie bywa i też nie każda kobieta je ma:) Więc weź na to poprawkę. Wy możecie bezwstydnie podrapać się po kroczu, a kobitki, co? Nawet jak je zaswędzi, musi biec do toalety hihii. Faceci mają lepiej bez dwóch zdań!!