Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Najki***

Pomysly na ciekawy film slubny!!!

Polecane posty

Gość ***Najki***

Wpisujcie wasze pomysly na film slubny!!! Moje pomysy: zwiastun filmu slubnego, w kosciele wstawki z homilia Jana Pawla II, przyspieszenie najsmiesniejszych fragmentow z zabawy weselnej, filmik koncowy- przezyj to jeszcze raz!!

Ja mialam fajne pomysly na mojej plycie z wesela i slubu. Na początku ostatnia randka i zareczyny,w pieknej jesiennej scenerii, pozniej przedstawienie miejscowosci w której odbyl sie slub, juz w zimie, oszronione drzewa, duzo swiezego, bialego sniegu, gdyz moj narzeczony byl z innego miasta, pozniej wszystko standardowo, w trakcie wesela wstawki z sesji zdjeciowej, takie luzne i zabawne,czarno-biale, oczywiscie przyspieszenie najlepszych momentów w trakcie,pozniej przezyjmy to jeszcze raz-kolorowe powtórki zwolnione na tle czarno-bialego pierwszego tanca,przy piosence Piaska"Niecierpliwi" na koniec podziekowanie dla gosci weselnych i podróz do hotelu i nagranie nocy poslubnej, takiej zabawnej(oczywiscie nic nie widac :-P) w rytm muzyki "let's talk abaut sex" i na koniec filmik z bocianem niesiacym zawijak z dzidziusiem :-) Film wyszedl bardzo ciekawie,wszyscy chwalili, aczkolwiek kamerzysta nie do konca podolal moim wymaganiom. Pozdrawiam

Gość ***Najki***
Zielona Basia fajnie :) Wlasnie ogladalam filmiki na youtube z takiej nocy poslubnej i u mie by to nie przeszlo, nie jestem przekonana do tego. A jak opialiscie te zareczyny, bo jestem ciekawa??

Gość ***Najki***
podnosze