Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułeczka dla 6 miesięczniaka

bułeczka dla 6 miesięczniaka

Polecane posty

witam, jak w temacie czy mogę podać mojemu synkowi bułkę żeby sobie ją troszkę "pomamlał" ? dodam, że ząbków jeszcze nie ma ale spodziewamy się ich w najbliższym czasie, są już tuż pod powierzchnią dziąseł

Gość mam to na końcu języka
pewnie ze mozesz!! ale pilnuj zeby sobie za duzego kawałka nie wymemlał;) bo jak rozmoczy to moze mu zostać w buxce;) i dobrze by było gdyby bułka była lekko twarda, to sobie przy okazji dziąsła wymasuje:)

Ja do mymłania dawałam skórkę od chleba :) A pierwszy ząbek wyszedł dokładnie w mikołaja :D czyli córa miała 8 miesięcy ;P

dziękuję za wypowiedzi, byliśmy u pediatry w zeszłym tyg i powiedział, że ząbki tuż tuż no to czekamy:) chyba dam mu tą bułke , w niedziele byliśmy u mojej mamy i ona mu właśnie dała taką bułkę z soboty, był wniebowzięty,ja się zdenerwowałam na nią ale widzę , że jednak niepotrzebnie

Witaj, rózne są opinie na ten temat, jedna mama Ci powie, że tak, druga Ci powie że absolutnie, ja mam 37 lat, dwójkę zdrowych dzieci i nigdy za bardzo nie pieściłam się z nimi, jeżeli maluch nie ma żadne tak teraz modnej alergii to spokojnie możesz mu dać bułeczkę do pomemłania, uważaj tylko żeby się nie zakrztusił, po prostu daj mu większy kawałek będzie go cmokał jak lizaka, pozdrawiam.

Gość mozesz podac troche bulki
a jeszcze lepij skorke czerstwego cheba do pomemelania. skorki raczej nie porwie na kawalki wiec ryzyko zakrzytuszenia jest mnijesze niez bulka.

dziękuję jeszcze raz wszystkim:) niech maleństwa zdrowo rosną:)

Gość znajdz mnie po ip
to racja daj lepiej pietke od chleba zawsze to pieczywo mieszane a nie tylko pszenne i lepsze do pomamlania :)

u nas też tak może być. akurat mi się nie spieszy bo karmię piersią a mój mały to niezła szczypawka:P