Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan K

Proces

Polecane posty

Gość Jan K
oki Mars z Wenus to faktycznie nie było dobre porównanie bo w cale nie chodziło mi o podział na mężczyzn i kobiety tylko na to że każdy z nas jest inny i ma prawo inaczej interpretować to samo zdanie i nie prawdą jest ze tylko jedna osoba będzie miała rację bo bo prawd i racji jest wiele

Gość strażniczka ortografii
Słyszysz, co napisałeś? Mądrzejszych? Hojnie obdarzasz patentem mądrości. Sądzisz, że sędziwy wiek powoduje, że ludzie stają się mądrzejsi? A skleroza? A proces umierania komórek mózgowych? A zapominanie? Powtarzasz jak echo: Wnus, Mars, powinno się słuchać starszych. Puste słowa, banał i frazes. Ale zaczłąeś mocno.

Gość Jan K
raczej nie przebrną bym przez grocholę zostanę przy Kafce

Oni obdarzni są talentem. Grochola na dodatek ma smykałkę do interesów.

raczej nie przebrną bym przez grocholę zostanę przy Kafce biedny kafka

Zaczynasz nieco błądzić pośród własnych myśli. Chcesz korzystać z doświadczenia innych ale przyznajesz, że patrzymy na świat własnymi oczami.

Gość Jan K
a Ty widzisz wszystko czarno biało i ze skrajności w skrajność pytałem co chcesz zobaczyć wiec co ?? wal i się nie krępuj

Gość strazniczka ortografii
Widzę Jana K, który zdaje się bardzo nie chceć żeby coś się wydarzyło.

Gość nic się janku nie przejmuj
to o Kafce to do mnie? grochola, grochola...nie znam A to ta pani co ma głowę do interesów? To znam jednak. Ja bardzo cenię ludzi którzy mają głowę do interesów tak jak Grochola,Wiśniewski,Hitler czy Janek który to miast wypić ze sobą flaszkę bądź herbatę i porozmawiać jak chłop z chłopem uprawia monologi na kafe używając wszystkich znanych zabiegów literackich ze średnim rezultatem. Gdybyś Drogi Janku zechciał porozmawiać ,,normalnie,, nie aluzjami to ja chętnie i już całkiem poważnie.

Gość strazniczka ortografii
Nie mam zdolności patrzenia w przyszłość. Jestem tylko kobietą. Nie przeceniaj mnie. A tu jest tylko forum.

Gość Jan K
Jan K bardzo chce by coś się wydarzyło wręcz boi się że się nie wydarzy obetnę sobie palec jak się nie wydarzy i nie chcę rozmawiać w inny sposób bo nie szukam pomocy i będę aluzyjny bo taki właśnie jestem i nie muszę się martwić o stylistykę ani ortografię bo nie jestem pisarzem

Nie o Ciebie chodzi tylko o to, żeby nie utrwalać błędów. Ty możesz robić, co Ci się tylko spodoba. Albo na co masz odwagę.

Czy wiesz czemu Drogi Janku postawiłam Cię w jednym szeregu z tak znanymi biznesmenami jak Hitler,Grochola.....? bo wszyscy wiemy,że takie pisanie do siebie na kafe to ubijanie jakiegoś interesu.Ile intymniej byłoby napisać to wszystko na kartce, jednak wolisz robić to TU więc cel jakiś musi być.Nie jest on jednak moją sprawą,myślałam tylko, że chcesz pogadać.Nie? OK. Szczerze uważam, że bez wahania powinieneś uciąć sobie dwa palce.Dużo więcej zrozumienia jest w na tym świecie dla kalek niż wariatów.

Dysfunkcja psychiczna też jest pewnego rodzaju kalectwem.

Masz rację jest kalectwem tylko mało widocznym na zewnątrz a takie dwa ucięte palce to jest już coś.Takiego to w TV pokażą, że biedny a sobie radzi i jego apel (jak domniemam o niespełnionej miłości) powędruje w świat.A to, że ktoś jest troszkę upośledzony i słabo pisze to jest pass w dzisiejszych czasach.Człowiek biznesu nie może być niemodny.

*passe

Gość Jan K
piszę tu bo lubię uzewnętrzniać się właśnie na kafe jeśli dla Ciebie jest to ubijanie interesu no to ubijam interes moje przedstawienie w formie wirtualnego klubu AA tak pomaga mi to może potrzebuję widzów może oszczerców i krytyków właśnie awansowałaś do stopnia oskarżyciela posiłkowego w moim własnym procesie w którym ja jestem oskarżonym , oskarżycielem , prokuratorem , adwokatem a na koniec będę sędzia

Wybacz, mam dziś zły dzień. Bardzo proszę Cię Janku powiedz mi czy masz dzieci? Wystarczy jedno tak lub nie. Dziękuję

Gość Jan K
akt oskarżenia tak to marzenia one są winne drylują i nie dają spać budzą mnie w środku nocy i szepcą do ucha "już czas ile jeszcze będziemy czekać " a rano budzę się i widzę je za szybą śmieją się ze mnie bo nie mogę ich sięgnąć nie mogę ich mieć tak ona ona jest winna zaciskając smycz łapie mnie za krocze i krzyczy zdecyduj się a raczej nie decyduj bo nie masz wyboru albo tak albo wcale a więc wcale ale to już nie był mój wybór to nie ja postawiłem tak sprawę

Gość Jan K
ach dzieci kolejny oskarżone tak one są winne zamiast śmiać się figlować czasem potrzebować pomocy innym razem mieć kłopot nie spać całą noc i marudzić że chcą samochód lub lalkę i powiedzieć Tato kocham cię to milczą może dlatego ze się nigdy nie urodziły nie zostały zaplanowane a może zostały ale nie teraz

Gość Jan K
ale dzieci to twoja wina a może tak mi się tylko wydaje twoja bo był powód a gdyby go nie było to co ten kamień ona rzuciła

Piękny proces i bez mojej pomocy znalazł się sprawca. Gratulacje

Gość Jan K
nie to jeszcze nie koniec procesu nic nie dzieje się bez przyczyny nie jest zimno tylko dlatego ze jest zimno tylko dlatego ze jest niska temperatura a czemu temperatura spada bo jest zima a zima z kat się bierze bo ziemia jest nachylona pod innym katem do słońca ale przecież były w historii epoki zlodowacenia i nie wec czemu

Ja jako oskarżyciel posiłkowy zamieniam się w słuch.

Jestem Może trochę spóźniona.Babskie sprawy mnie zatrzymały.Potem kawa.Te sądy powinny pracować w nocy bo w dzień brak mi czasu.Na wypadek gdybyś przynudzał mam ze sobą książkę.Jak szłam do sądu pytanie mi przyszło do głowy. UWAG Zasadziłeś Janku drzewo?

Gość Jan K
Praca tak to praca jest winna przezuwa mnie przez osiem godzin by odrzeć mnie z całego smaku z całego smaku a potem wypluwa tę brunatną breję gdy już jej nie potrzebuje już jej nie smakuje i olbrzymie tryby machiny która bucha parą steka wokulski niej pełno małych ludkow oliwiacych ja i dbajacych by działała bez zazutu bo co by było gdyby nagle stanęła no właśnie co by było? i bierze następną ofiarę by przerobić ja na brunatną bezsmakowa breję potrzebuje kilku godzin by znów poczuć się człowiekiem.

Gość Jan K
Praca tak to praca jest winna przezuwa mnie przez osiem godzin by odrzeć mnie z całego smaku z całego smaku a potem wypluwa tę brunatną breję gdy już jej nie potrzebuje już jej nie smakuje i olbrzymie tryby machiny która bucha parą steka wokulski niej pełno małych ludkow oliwiacych ja i dbajacych by działała bez zazutu bo co by było gdyby nagle stanęła no właśnie co by było? i bierze następną ofiarę by przerobić ja na brunatną bezsmakowa breję potrzebuje kilku godzin by znów poczuć się człowiekiem.

Praca To ona pierwsz rzuciła kamień!

Czytam i zieeeewam