Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona mamuskabliźniaczek..

NIE WIEM CO MAM ROBIĆ ? CZY ZMIENIAC LEKARZA ??????

Polecane posty

mamax witaj moja corka tez miala refluks jaki stopien twoja corcia miala?

Gość wydaje mi siż, że
aha i do kazdego posiewu koniecznie antybiogram :-) zdazylo sie raz jak syn mial Proteus mirabilis w moczu ze byl wrazliwy tylko na jeden antybiotyk :-( wiec dawanie lekow w ciemno to porazka :-(

Gość zespół empiro
nasz masażysta mówi że dziecko powinno się cieszyć że głupota nie nie umie latać bo, mama poruszałaby się po orbicie a tak istnieje szansa że pójdzie do lekarza

Gość mamax
Ljuhajmka mój synek nie ma zdiagnozowanego refluksu. przy 1 usg wyszło niewielkie poszerzenie kielicha miedniczkowo nerkowego(właśnie w czasie infekcji)i od tej pory wsio ok. ale jak wiesz usg nie daje 100% pewności choc wychodzi super i mocz też. teraz usg mamy 18 marca i zobaczymy co na nim wyjdzie(oby nic!!!)bo ponoc takie poszerzenie podczas infecji zadarza sie czesto ale lepiej to spawadzic niz potem pluc sobie w brode ze nic sie nie zrobiło.

mamax masz racje u mojej corki zaczelo sie od wlasnie zlych wynikow moczu od razu poszlam do nefrologa tam badania z kontrastem i co i wyszlo refluks 2/3 stopien miala furaginum naprzemiennie z innymi lekami juz 2 lata minely i spokoj kontrola oczywiscie non top ciesze sie ze od razu poszlam bo jeszcze jeden stopien wyzej i operacja nie mozna lekcewazyc i sorki napisalam czy twoja corcia a ty masz synka

Gość mamax
nic nie szkodzi-o corcie postaram sie za jaaakis czas;) ale wiem z doświadczenia za lekarze w przychodniach to znaja sie chyba tylko na leczeniu katarków i kaszlu-choc i tutaj zadzaja sie wpadki:( u nas niestety tak jest:( jak juz jest cieższy przypadek to albo nie robi sie z tym nic zamiatajac problem pod dywan a rodzice sami kombinuja albo probuja sami leczyc choc nie wiedza jak tak toche na chybił trafił. no coz nasza polska służba zdowia:(