Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiper marketowy

Co sądzicie o ochronizrzach?

Polecane posty

Gość chiper marketowy

Prosił bym o wasze opinie jak spostrzegacie panów w uniformach na lini kas w marketach, w biurowcach na parkingach i tych super menów z konwojów, albo z patroli interw...

Ale w jakim sensie? Co mamy sądzić? Stoją,albo spacerują,i pilnują,albo udają,że pilnują czego trzeba :-)

Gość chiper marketowy
Chodiło mi o OCHRONIARZY.

Gość chiper marketowy
chodzi mi jak ich spostrzegasz.

Gość ja w ogole o nich nie mysle
chodza jakies dziadki w uniformach i tyle :D

Gość chiper marketowy
nie tylko dziadki, młodzi też stoją.

Gość chiper marketowy
Czujecie się bezpieczniej kiedy widzici w BIEDRONCE agenta ochrony?

Gość ochroniarz to
osoba, ktora nie potrafi w zyciu nic innego robic, niz tylko srac pod siebie i do zadnej innej pracy sie nie nadaje.

Gość chiper marketowy
tak uważają prawie wszyscy ludzie, czy tak jest naprawdę? Pewnie są w tej ekipie też wartościowi ludzie, ale fakt "ochrona" to słowo nie bardzo pasuje do ich zajęcia. najśmieszniejsze jest to żę ci panowie z marketów itp, mają często bardzo srogie miny, jak prawdziwy bodyguard

Gość bombomelek
w zeszlym roku parkowalem pod pewnym goscincem w katowicach. W nocy zostawilem na nowej kostce kilka kropel wody z chlodnicy. Ochrona mnie zatrzymala, jak wchodzilem do samochodu, zawolali szefa, ochorniarz powachal, powiedzial, ze auto zostawia mi olej. No coz, pojechalem kolejnego dnia do mechanika...... ile bylo ubawu, jak te cymbały z ochrony po powachaniu zwyklej wody z chlodnicy stwierdzily jednoglosnie, ze to jest olej :D

Gość innoveaa
To nie są ochroniarze :o To emeryci i ludzie z orzeczeniem, którzy nie mają bladego pojęcia o przepisach. Taka prawda. I wiem co mówię, bo sama jestem po 2 letnim studium. Mam licencję II stopnia, egzamin to była rzeź i tylko niewielki procent ludzi go zaliczyło. Ale dzięki temu nie muszę stać w biedronce czy pilnować wejścia do jakiejś szatni ;) Studiuję bezpieczeństwo, jestem na 2 roku. Nie każdy ochroniarz, to bezmózg. Nie macie pojęcia ile trzeba wkuć do łba, żeby coś osiągnąć. A jak jestem w jakimś centrum handlowym, to śmiać mi się chce, kiedy patrzę na tych pseudo ochroniarzy. To samo tyczy się firm, które takowych ludzi zatrudniają.