Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mart...22

Jestem prostytutką ponieważ nie chcę mi się pracować

Polecane posty

Gość mart...22

jestem leniwa, siedzieć 8 godzin w pracy ? :D:D buhaha chyba że bym siedziała słuchala muzyki i dostała za to 3-5 tysięcy to ok... Dziwkarstwo jest straszne , ale przyzwyczaiłam się , seks jest obrzydliwy ale te kilkanaście minut dotykania minie ,pieniądze w kieszeni i jestem szczęsliwa , zapominam o tym co było :)

Gość PANI MArtoooooooooo
o boże;/;/żal

Gość jadźka ze siłowni
no to rodzice muszą być dumni z ciebie :D:D:D:D:D:D mamusia też w branży :D:D:D:D:D;)

jestem leniwa," to ja już widze te miny twoich zadowolonych klientów :D

Gość pewnie masz racje
a ja lesbijka :)

Gość jkgfiuegtfyhf
gratuluję !grunt to być z siebie dumnym i zadowolonym z życia. a tak apropo czym się chwalisz?

Twoje życie Twoja sprawa ;) też bym mogła iść na łatwiznę , nawet jeden facet mnie chciał zasponorować ,ale nie chciałam.. ale mi nic do tego każdy wybiera swoją drogę i już

a jak seks dla Ciebie jest obrzydliwy to.. współczuje tylko tyle moge napisać bo ja np kocham seks

Gość rwgtrtgwtye5yi67i7i
zyczymy samych sukcesów w pracy i oczywiście awansu na aLfonsicę :)

a zresztą sorry .. nawet nie jeden chcial mnie zasponsorować ani nie dwoch bo czesto bywałam na bankietach ,a tam takich pełno co szukają panienek za kasę.. ale widzisz miałam na tyle godności ,że nie chcialam

Fajne.... "jestem leniwa, siedzieć 8 godzin w pracy ?" - ile mogłabyś siedzieć gdybyś nie była leniwa? "chyba że bym siedziała słuchala muzyki i dostała za to 3-5 tysięcy to ok..." - ile godzin mogłabyś siedzieć w pracy słuchając muzyki (za 6 tysięcy)? W jaki sposób Twoje lenistwo mogło by ZAKŁÓCIC Twoją pracę? "kilkanaście minut dotykania minie ,pieniądze w kieszeni i jestem szczęsliwa , zapominam o tym co było" - czy zapominasz o lenistwie? Dlaczego piszesz, że jesteś prostytutką? Czy nie wiesz, że one swoje dochody uzyskują DZIĘKI SWOJEJ PRACOWITOŚCI? MUSISZ SIĘ ZMOBILIZOWAĆ. Ze swoim LENISTWEM, nie możesz nawet zostać PROSTYTUTKĄ! Ale.... Trochę wysiłku! Świat stoi przed Tobą otworem! Żeby tylko CHCIAŁO CI SIĘ CHCIEĆ!!!!!

Gość kkkkkkkka
Cos mi sie wydaje ,ze masz kiepskich klientów tj. panów po60 tcce skoro seks jest dla ciebie obrzydliwy , jestes leniwa to racze w lozku dobra nie jestes :O

Monique888 to kur.wa, "chociaż jedna mówi prawdę" Czy prawdą jest, że tak leniwe dziecko mogło by być PROSTYTUTKĄ?

Gość nie jezdeś normalnom kobitom
a jakie pauki lubisz, białe, czy czarne?