Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emdżej-:>

Czy trudno będzie znaleźć mi takiego meżczyznę..?

Polecane posty

Wysoki, lubiący sport, spontaniczny, z pasją, z marzeniami, z ogromnym poczuciem humoru, zaradny, odpowiedzialny, który doceni moje niespodzianki, moje staranie dla niego, który nie wypomina, zazdrośnik ale nie za bardzo. żeby zaskakiwał mnie sobą, żeby był wierny, nie dziwkarz, wiedział czego chciał. no to jak myślcie, są tacy w ogóle?

Oczywiście musi być prawiczkiem, bo ja jestem dziewicą. Mam 46 lat.

Hatsumomo san, za ile wynajmiesz mi swojego męża na jedną noc ?

każdy ma wady, to wiem. oczywiście nie mam 46 lat tylko 21. nie musi być prawiczkiem ale nie chce takiego którego miały wszystkie w okolicy:)

Gość diabolic sex
jakie ma wady;)? a co do autorki..ciężko bedzie;) lub sport? niespodzianki, doceni co ty robisz dla niego, nie wypomina..oj cięzko;) to w bajkach tacy są;) I romansach:P

Gość diabolic sex
każdy ma wady..no ale wady przy takich zaletach to pikuś:):P

czyli po prostu za dużo się naczytałam i naoglądałam tych pięknych historii miłosnych. :( nie sądzę,żeby było to ogromne wymagania. :(

Gość Khurchak
Mój chłopak nie jest wysoki, ale poza tym się zgadza :) Lubi downhill (ja w majtki robię niemalże jak patrzę jak zjeżdża!), nigdy nie wypomina, nawet jak jest zły to nigdy nie jest nieuprzejmy, robi dużo niespodzianek miłych, docenia każdą najmniejszą moją głupotkę prezentową jakby pierwszy raz w życiu coś go spotkało (że aż mi głupio), ufam że nie zdradzi (otwarcie mówi jak mu się jakaś pani podoba, ale nie jestem zazdrosna :P ), doskonale wie czego chce i do tego dąży. Połączenie chłopaka z bratem i ojcem - broni mnie, pomaga mi, chroni mnie nawet przed samą sobą i moimi decyzjami (ale nigdy nie ogranicza mojej swobody jednocześnie). Dla mnie mój chłopak to ideał :) Po latach poszukiwan znalazłam pierwszego, który po 3 latach wciąż jest taki sam, albo nawet lepszy [a inni się nudzili po roku maks]

Gość z ruin marzen
daj fotke to ci odpowiem jaki jestem

bardzo Ci zazdroszczę! życzę Ci żeby nigdy się nie zmienił i żebyście byli szczęśliwi:)

o nie.. na pewno nie ten gej. myslałam,że dodacie mi wiary w to, że jest ich wielu a nie dwóch i w dodatku zajętych:(

Gość ja jestem taki...........
...

Gość jkdka
jak nie mozesz znalesc takiego mezczyzny to znajdz sobie kobiete

Gość szalejewiec00
A mój chłopak jest kulturystą ale młot.Coraz bardziej się zastanawiam by go zostawić.Jego romantyczność polega na....właśnie na czym? niewiem.Jest nerwowy i wybuchowy.Im dłużej jestemśmy razem tym gorzej się zachowuje.Teraz jest obrażony bo ślub przełożyłam na rok.Zabrałam go na operetkę to powiedział:OGÓLNIE FAJNIE ALE TYCH CO TAK PIALI TO BYM WY....DOLIŁ!!! I PEŁNO CMENTARNYCH BLONDÓW MI ZASŁANIAŁO....pytam co to ten cmentarny blond? a on mi na to:NO EMERYTKI:(

nie chcę kobiety, chcę mężczyznyyy! dla którego będę wszystkim jak on dla mnie. :(

do dupy z tym wszystkim :(