Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna hanna w kropce!

kolega, przyjaciel, chłopak?? Nie wiem

Polecane posty

Powiem krótko. Mam 21 lat. Nigdy nie byłam w prawdziwym związku. Zawsze kończy się na paru randkach i relacje zamieniają się w przyjaźń lub niezobowiązujący otwarty związek. Mam mentalność nastolatki więc na ogół traktuje się mnie jak kumpla, a na imprezie koleżankę do wygłupów i żartów. Mam pewną grupę przyjaciół z którymi utrzymuje już długoletni kontakt. Wiemy o sobie wszystko. Kocham tych chłopaków nad życie:d. W tej naszej grupie jest pewien kolega chyba mi najbliższy to z nim chodzę na wesela, rozmawiamy godzinami, zawsze jest chętny do pomocy. Na powitanie i pożegnanie całujemy się w usta. Często łapiemy za ręce itd. Oczywiście żadne z nas do jakiegokolwiek uczucia się nie przyzna. Kiedy jestem z nim na imprezie zawsze kończę w jego ramionach. On dotyka mnie po biodrach, plecach, piersiach przyciska do siebie. Uwielbiam to. Jego rączka wędruje po całym moim ciele. Nie opuszcza mnie, a ja się nie odklejam. Nie powiem, nie przeszkadzają mi te czułości, nie mając chłopaka brakuje mi takich gestów. Często do siebie dzwonimy i sms-ujemy. Na ogół to on pierwszy się odzywa. I tu mój problem. Nie umiem zinterpretować jego zachowania. Nie mam pewności czy on też coś do mnie czuje. Boję się mu wyznać czegokolwiek. Dzieje się tak już od przynajmniej dwóch lat. W między czasie miał dziewczyny ale i tak nasze relacje nie przygasały. Obawiam się, że gdy wszystko wyznam zniszczę nasze relacje. Ale z drugiej strony dłużej już nie mogę dusić w sobie tych wszystkich emocji. O kilkakrotnie zapraszał mnie na randki, stanowczo odmawiałam. Potem tych propozycji nie było ale dalej jakieś sugestie i miłe słówka miały miejsce. Może macie jakieś rady? Albo koncepcje na "co dalej?"

Gość rerererereggghhhh
każdemu tak dajesz się macac pustaku??:O

spadaj;d tylko jemu :D

Ale jak on miał te dziewczyny to też były przytulanki i inne macanki z tobą?

tak!;( nie umiem określić czemu tak się działo. Ja nie protestowałam nawet na trzeźwo. Tak wiem jestem "pusta"

A ja się łudziłam początkowo, że tak wygląda prawdziwa przyjaźń! Głupota