Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem żałosna...bez honoru...

Znow uleglam okruchom bliskosci!

Polecane posty

O to one " Dzialania kobiet, zwlaszcza te zaskakujace, sa kierowane emocjami. Same sie potem sobie dziwia. Czy mozna oskarzac kobiety za to ze sie kieruja emocjami? Taka ich natura. Do nas mezczyzn przemawia zazwyczaj logika, a do kobiet ... emocje, to nimi rzadzi. "

I to ma swiadczyc o braku mozgu? Po co jestes na kobiecym portalu skoro nienawidzisz kobiet. Potępiasz ich emocjonalne, nieprzemyslane kroki, dzialania impulsywne. I nie bede sie z Toba przepychala na temat istnienia mozgu kobiet. Spadaj na piwo z podobnymi do Ciebie prymitywami, kobiety pewnie nie masz bo zaden z Ciebie ogier, na dodatek nie szanujesz kobiet, wiec na zywo tylko mamusia Ciebie slucha z zainteresowaniem.

Kobiety zawsze kochały łajdaków Hope. A Ty co masz do zaoferowania kobiecie? Oprocz marudzenia na forum.

Gość tiAaaaaaaaaaa
"Kobiety zawsze kochały łajdaków" moze dlatego ze same sie łajdacza

Zajrzyj na temat w mojej stopce. Znajdz cos dla siebie. To, ze wybierasz taki zwiazek ma inne podloze. Poznaj siebie, odkryj, dlaczego boisz sie bliskosci. Nie badz dla siebie zbyt krytyczna ;)

nie wszystkie kobiety kierują sie emocjami (np. ja ^^), tak jak nie wszyscy faceci kierują się rozumem (np. Faith xD) więc proszę tu bez teorii że kobiety lubią sobie znaleźc jakiegoś pustego ogiera i przez niego cierpiec. to kwestia psychiki poszczególnych osób. ja już się uwolniłam od takiego jednego chuja i muszę przyznac że bagno jest bardzo wciągające, ale da się z tego wyjśc.

Dzieki Radosna, moze kupie jedna z tych ksiazek ;)

autorko, wiem ze czujesz sie w jakis sposob upokorzona, jest ci zle, ze jemu tak łatwo przyszło usuniecie Ciebie ze swojego zycia, po prostu kasuje numer i juz, a ty sie tak zaangazowałas, ale zobaczysz, to ci pomoze ostatecznie... bo sama bys zapewne sie nie uwolniła od tego, i dalej bys do niego leciała po kazdym telefonie. a tak - on to uciał i mimo ze teraz mega tesknisz, i boli cie to, to naprawde jeszcze mu kiedys za to w myslach podziekujesz.

dzieki black orange..... Jestes facetem czy kobieta?

Gość gwoli wyjasnienia...
widac facet ma cala liste lasek w telefonie i jak wykasuje ciebie, to zaraz bedzie jakas nastepna, dlatego tez tak rzadkie byly wasze spotkania - po kolei prosze! Jesli nie zlapalas jakiegos Aidsa, to zycie przed toba (traktuja nas tak, jak na to pozwalamy)

On nie spotyka sie z innymi kobietami, nie jest klasycznym palantem, ktory zalicza panienki. Moze mnie ma w D ale kobieciarzem nie jest.

Gość gwoli wyjasnienia...
aha

Gość skadi
to moze on ma zone, jesli tak rzadko ma na ciebie ochote (sic!)

jestem typem samotnika, sam zwiedza swiat itd.

Nie ma zony! Juz mowilam jest typem samotnika, sam zwiedza swiat.

Gość skadi
zwiedza swiat i pewnie tez kobiety w tym wielkim swiecie

Juz mowilam ze nie, zwiedza takie kraje w ktorych sa restykcyjne prawa dot. prowadzenia sie kobiet, mozna sie domyslic jakie, bo nie chce mi sie tu pisac. W zwiazku z tym trudno zeby sobie wyrwal tam chetna panienke.

Do Ciebie moze Faith, co? Widac, ze niezly z Ciebie skurwiel, ktoremu sprawia przyjemnosc upokarzanie kobiet.

kobitko, nie reaguj w ogole na puste i prowokujace teksty faith. moze ktos po prostu tutaj jest zdesperowany, bo w ogole nie uprawia seksu. a najlepiej sie przeciez wyzyc na obcych ludziach i pokazac jakim sie jest "cool". a ja jestem kobieta. i patrzac na poziom niektorych facetów na tym temacie to cieszę się zę nią jestem ;)

Racja Orange. Faceci sa bardzo krytyczni, mysla schematycznie, wszystko dla nich jest czarne lub biale (dziwka lub dziewica, dobra zona, nic po srodku). Wpakowalam w nic nie rokujaca znajmosc i sie sfrustrowalam i wypalilam mu z tekstem, ze to koniec. Ehhh....

wiesz co, ja jestem dosc staroswiecka osoba (choc bez przesady;) ) ale jak słysze teksty, że jak kobieta uprawia seks bez zwiazku to dziwka, a facet to macho to ejj.. wszystkiego sie odechciewa. mamy przeciez rownouprawnienie, i skoro facet moze, to dlaczego kobieta nie. dlaczego kobieta wtedy jest ta zła.. nie rozumiem tego. dobrze ze tak powiedziałas, i naprawde ostatecznie Ci to pomoze ze on tak zareagował, takie znajomosci sa bardzo destrukcyjne. i tak naprawde nie mogłabys sobie ułozyc normalnie zycia. bo za kazdym razem na jego telefon leciałabys do niego, a potem znow postanowienie na pare miesiecy ze nie ugniesz sie. dopoki on sie znow nie odezwie. tak nie mozna, wyniszczasz tak sama siebie..

Dziekuje orange.... To prawda, że taka znajomosc jest destrukcyjna. Tylko zasnanawiam sie dlaczego w nim nie ma za grosz empatii dla mnie. Nasza relacja jednak byla czyms wiecej niz mechanicznym sexem. Musze o nim zapomniec. Zajac sie soba. I nie spotykac sie z facetami conajmniej kilka miesiecy.

A potem do wyra kolejnego ogiera co ma kilkanaście kontaktów babeczek w telefonie. Bo wyjść za mąż urodzić dziecko to takie nudne

Gość orzech twarrdy
dziewczyno! nie dokladaj sobie, nie oskarzaj sie! Umiesz to uciac, ja Ci to mowie . MAsz kwiatek 🌻 :) 3maj sie. Musze isc,...aha i sie nie doluj tymi idiotami tu

Moze za Ciebie ?

po prostu musisz sie zajac wlasnym zyciuem, a czy bedziesz sie spotykac z kims za jakis czas, czy nie, to samo zycie pokaze. nie mozesz szukac nikogo na sile, ani tez nie wiadomo jak sie zamykac na swiat... spelniaj swoje marzenia, rozwijaj sie, rob teraz cos dla siebie. * a potem do wyra KOLEJNEJ KOBIETY co ma kilkanascie facetow w telefonie bo ożenic sie i spłodzic dziecko to takie nudne. - to samo mozna o facetac powiedziec, prawda faith?

Black orange i Twardy orzech: Bardzo Wam dziekuje za cieple slowa. Mysle, ze dobrze tak sie stalo, bo tkwilabym w tym kolejne miesiace; czas na przemiane. Zaczynam od ciala i duszy. Sauna, basen, relaks. Mam nadzieje, ze ON pozna kiedys taka dziewczyne, z ktora bedzie szczesliwy.

no wlasnie ! i tak trzymaj. ty tez poznasz kogos z kim bedziesz szczesliwa, zobaczysz... tylko nie szukaj na siłę. a ile w ogole masz lat? a poza tym - zmien nick.. bo nie jestes załosna. bo prostu sie za mocno wkrecilas uczuciowo. bez honoru tez nie jestes. sypialas z facetem na ktorym ci zalezało.