Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem żałosna...bez honoru...

Znow uleglam okruchom bliskosci!

Polecane posty

Gość Zmienilam nick na normalny ...
Racja, zalezalo mi na nim i moze kiedys zrozumiem po latach, ze problem tkwi w nim, nie we mnie. No coz.. Nie jestem juz taka mloda, mam 31 lat. I glupia sie zaangazowalam w taka relacje.

Ciebie Bog pokara Faith, ja nikomu z premedytacja nie robie krzywdy jak Ty. Spokojnie Bog jest sprawiedliwy, nie rychliwy. Pomysl, dlaczego tak nienawidzisz ludzi? I jestes nieszczesliwy. Moze Bog juz dociera do Ciebie ze swoja sprawiedliwoscia. Modly w w konfesjonale nie pomoga Ci juz. Ja zaluje za grzechy. A Ty? Wyspowiadasz sie dzis do poduchy, za swoj jad? Za to ze komus sprawiasz przykrosc?

no ten nick jest o wiele lepszy ;) a wkrecic sie emocjonalnie mozna w KAZDYM wieku... poza tym nie przesadzaj z tym ze nie jestes taka mloda;p ja mam wprawdzie troche mniej lat, ale mam duzo znajomych w Twoim wieku i odbieram ich jako ludzi młodych :) a co do Faith to jest pewnie zakompleksiony, w zyciu realnym mało kto zwraca na niego uwage to tutaj chce nadrobic. bo tak najczesciej objawia się wlasnie góra kompleksów u człowieka. staraja sie wyzyc na potencjalnie słabszym. a zapewne nie udaje mu sie to w zyciu realnym to od czego jest internet. dlatego takich osobników najlepiej ignorowac, bo odpowiadanie na zaczepki tylko podjudza.

Ja sie czuje młodo wlasciwie ;) A facet ma 38. I z Faith to racja, pewnie teraz zaczął sie bardziej Boga bać.

Ja tez zmykam ;) Dzieki za odzew i Trzymaj sie ciepło Orange ;)

A mnie się podoba bezpośredniość Faitha :) Nie każdy musi czuć empatię w stosunkudo osób, które zachowują się irracjonalnie i żałośnie i na własne życzenie wikłają się w takie chore, upokarzające układy. W niektórych kobietach jest jednak duża doza masochizmu -zamiast znaleźć uczciwego, spokojnego faceta, który będzie je szanował, szukają wrażeń u skurczybyków, dla którychsą tylkokawałkiem mięsa. Jeśli same się nie szanują, dlaczego ma je szanować ktoś inny?