Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jak żyć

Pracowity Krwinek- gra online z nagrodami

Polecane posty

Lubicie gry online? Koleżanka podesłała mi info o grze Pracowity Krwinek i wczoraj obie siedziałyśmy pól dnia przy kompach :). Ale niestety nie załapałyśmy się do 20 która walczyła o nagrody :( , no cóż, moze uda nam się w przyszłym tygodniu, konkurs jeszcze troche potrwa :). Jak ktoś jest zainteresowany- http://www.gra.twojakrew.pl/

Gość grubbenio
Ejo! A grać można tylko przy zalogowaniu? Jest info, że aby zapisać wynik to trzeba być zalogowanym ale takie testowe granie, bez zalogowania u mnie nie chodzi.

U mnie gra działała bez logowania. Ale lepiej się zarejestruj, wtedy Twoje wyniki będą zapisane i możesz coś wygrać jak będziesz mieć dobry wynik. Powodzenia, bo wcale nie tak łatwo być w czołówce. Ta osoba co jest na 1. miejscu chyba cały dzień siedzi i gra :P .

Gość Janina Marian Rokita
Nudny weekend sie zaczal to sobie akurat poklikam, dzieki!

Gość Jarromir
Hejka. I jak tam, dajecie radę? Mnie się udało nawet dostać wyróżnienie, pewnie byłoby lepiej, bo miałem niezły wynik, ale trochę dałem ciała przy pytaniach. Podobno gdzieś można wyhaczyć podpowiedzi, tylko gdzie? Ktoś wie?

Gość Izulabula
Na facebooku są podpowiedzi, a raczej ludzie odpowiadają na pytania z gry. Dla mnie i tak większym problemem jest łapanie tych rubinów... Mój rekord (jak do tej pory nie do powtórzenia) to jakieś 3,5 tys punktów.