Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pregnylll

test ciazowy 14 dni po pregnylu

Polecane posty

Gość pregnylll

Czesc dziewczyny. Mileno wlasnie 14 dni od podania pregnylu ( mam owulacje stymulowana farmakologicznie ) zrobilam test ciazowy i wynik pozytywny. Jutro mam dostac okres. Myslicie ze to ciaza czy jeszcze pozostalosci po pregnylu ? Dosc mocno boli mnie caly brzuch tak jakbym nosila za ciezkie rzeczy .....

Gość pregnylll
nikt nie wie ?

Gość karamilka
mam podobnie

Gość a ja nie kumam
Skoro zaleca się test minimum 14 dni po przyjęciu to po kiego robicie testy już po 10 dniach???

Moze moje pytanie zabrzmi glupio ale o co chodzi z tym pregnylem i ciaza???? Pytam dlatego, ze ja rowniez przyjmowalam pregnyl5000, ale 36 godzin przed pobraniem jajeczek ( in vitro) i po pobraniu 5 dni pozniej mialam apliikacje "wychodowanych" embrionow do macicicy i dopiero 12 dni pozniej test beta. Dlatego pytam bo jest to dla mnie nie zrozumiale. Pozdrawiam

Gość trudzia1
czy sa tutaj dziewczyny ktorym udalo sie zajsc w ciaze po tym zastrzyku ?

Gość dorotka00
Ja zrobiłam test po 14 dniach od podania pregnylu wyszła blada druga kreska , poczekam jeszcze z 3 dni i powtórzę test jak wyjdzie pozytywny to zrobię test krwi.Wielkich nadziei sobie nie robie bo może to być wpływ pregnylu.

Gość dorotka00
Dziś miałam badanie krwi jestem w ciąż:)

Witam wszystkie panie.Jestem pierwszy raz na forum i mam nadzieję że otrzymam jakieś małe wsparcie.Jakieś 2 lata staramy się o dzidziusia,mam już 3 ginekologa i mam nadzieje że ten w końcu mi pomorze.Brałam przez 2 cykle clo,w zeszłym tygodniu w piątek dostałam zastrzyk 1000j. pregnylu.Mam jakies dziwne przeczucie że znowu nic z tego nie będzie.Broiliśmy z partnerem tak jak lekarz kazał.Mam pytanko-czy któraś z Pań miała tak że mimo zastrzyku nic z tego nie wyszło i nie miała 2 kresek na teście??

Gość Beatka00000
Cześć dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz, właściwie pierwszy na jakimkolwiek blogu. Postanowiłam napisać po ktoś z podobnym problemem potrafi zrozumieć Cię w 100 %. Z mężem już długi czas staramy się o dziecko. W tamtym roku postanowiliśmy pójść z naszym problemem do specjalisty. Okazało się, że ja i mąż mamy problemy. Jestem po 3 cyklu z Clo i po zastrzyku z 15000j Pregnylu. Wiem, że to głupie, ale parę dni po leku zrobiłam test by chociaż ten raz, jeden jedyny zobaczyć jak wyglądają dwie kreseczki na teście c. Dziewczyny nie wiem jak Wy, ale ja coraz bardziej się załamuję. W tym miesiącu miałam dwa dominujące pęcherzyki, oba pękły ale nie wiem co zrobię kiedy test pokaże "0". Już tak długo czekamy na naszą wymarzoną Kruszynkę :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Przestaję sobie z tym radzić. Czasem sama sobie myślę, jak długo to jeszcze ma trwać, jak wiele negatywnych testów jeszcze zobaczę i czy w ogóle te dwie kreseczki normalnie się pojawią???:(:(:(:(:(:(:(:(:( Dziś znów smutam...Pomóżcie :(:(:(:(:(:(:(:

Gość ggagageee
Myśle że to ciąża, 10 dni po stymulacji kreseczka była słabiutka d teraz jest wyrazna, czyli podrosło. Ja robiłam test 9 dni po owu, ten czulszy i wyszła mi bledziusieńka w dzień @ po raz kolejny i kreseczka też była wyrazniejasz, ja obstawiam u ciebie autorko ciąże

Gość gość
Witam w 14 dc miałam zastrzyk pregnylu 5000 dzis jest 20dc i powinnam dostać miesiączkę nie mam pojęcia czemu tak szybko moze dlatego ze cykle mam ok co 25 dni a miesiączki 5 dniowe wiem ze powinnam trzymac sie tych 14 dni bo pregnyl moze sfałszować wynik ale tak naprawdę od wczoraj zrobiłam 8 testów 10mIU/ml dzis z tego 3 wszystkie bez wyjątku wyszły pozytywne i na wszystkich jest identyczna kreseczka blado różowa wiem ze fiksuje ale juz 4 lata staramy sie o maleństwo czy miał ktoś podobny przypadek i okazało sie ze ciąża ? Proszę o odpowiedz mam nadzieje ze jeszcze ktoś tu zagłada