Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcbfgng bn

ginekolog na slasku ktory wyleczy grzybice!!!

Polecane posty

Gość vcbfgng bn

prosze kobietki, znacie jakiegoś? a jak przyjmuje na NFZ to juz w ogole cud miod orzeszki. po Szczechli mam dosc na eksperymentowanie z lekarzami, czy wyleczy czy tylko lekami zlagodzi, musze sie pozbyc tego cholerswta ale moj obecny gin nie widzi prblemu w tak dlugim trwaniu tego (zwala wine na tabsy i tyle, nadzerki tez nie usunie bo czeka az zajde w ciaze i nie chce slyszec ze ja nie planuje dzieci). poleccie mi jakiegos gina, ktory wyleczy mi te cholerstwo!!!!

Gość vcbfgng bn
up up

Gość ludzie!!!!! nikt nie zna
zadnego dobrego doktora na slasku??? nie milego, sympatycznego dziadka czy tez agresywnej kobiety, ale lekarza, ktory moze byc i zlalamanym choojem, ale wyleczy grzybice!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zmien nawyki zywieniowe
dbaj o siebie, nie truj sie smieciowym zarciem, łykaj witaminy i minerały a grzyba nie bedziesz miec. Sprawdzone und potwierdzone p.s.sama mialam go 13 lat.

od 7 lat uzywam flumyconu, nystatyny, ginocos tam (tabletki podobne w opakowaniu do nystatyny) pimafucortu i innych w tym 10tek lekow bez recepty majacych zapobiegac nawrotom i NIC! nie jem smieciowego zarcia :O

i dlatego szukam normalnego, profesjonalnego lekarza, ktrory zna sie na rzeczy a nie takiego eksperymentujacego konowala jak ten moj stary dziad :O mily, uprzejmy, delikatny a o 2 grupie cyto dowiedzialam sie na 3 wizycie i to nawet nie informowal mnie tylko przegladajac moja karte na glos rozmyslal :O wszystko jest zawsze w porzadku a co wizyta dowiaduje sie czegos nowego: a to ta cyto, a to, ze jakas za ciasna jestem w srodku (nawet nei chce tego komentowac :X), a to, ze cos tam, paranoja :O

Gość stara małolata
A mi na grzybice pomógł .... szampon Nizoral, który sam w sobie jest lekiem przeciwgrzybicznym. Spróbuj, mi pomógł. Od kilu lat mam spokój.

Gość stara małolata
nie żartuję. poczytaj o nizoralu. czosnkiem w życiu bym sobie nie natarła ;) ten sposób poleciła mi koleżanka, której również pomógł. nie musicie tego próbować, ja tylko napisałam, że mnie wyleczył.

Gość fghdjd
A bierzesz tabsy anty?

Gość ja moge Ci polecic
z czystym sumieniem dr Nowaka, jest dosc drogi ale 7 lat temu wyleczyl mnie z dlugoletniej grzybicy, do dzisiaj jestem jego wierna pacjentka :D chocbym miala tynki ogrydzac to zawsze skombinuje kase zeby tylko do niego isc :D poprowadzil dwie moje ciaze, robil mi cesarki (mialam wskazania) i ogolnie lekarz calym sercem z powolania. Jego nr 607942005, przyjmuje w katowicach-brynowie

Gość HCL, H2S04
spróbuj może lut lampy?

tak, biore tabsy :O jestem z Gliwic, Katowice-Brnow i S-Sl troche daleko ale jak nie znajde w poblizu zadnego to prawdopodobnie skorzystam, dzieki 🌻

Gość dadsadadas
polecam panią Zakrzewską z Knurowa :)

Gość Niezapominajka9
Serafin Clinic maja świetnych lekarzy, są w Gliwicach