Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawdzaczkaa///

Zrobiłam eksperyment na sympatii... przeczytajcie :)

Polecane posty

Gość sprawdzaczkaa///

wiem ,ze to moze zadne odkrycie...ale wstawilam zdjęcia w okularach tzw kujonach - zalosna moda pewnie ją widujcie... i jakos mialam marne zainteresowanie - jesli juz to podobnych ''yntelektualistów i romantykow'' potem zmiana ... fotki lolitki , ostry makijaz , pokazywanie nog , dekoltu , fotki z klubu - pisali panowie w strojach firmy nike :D i inni podrywacze od siedmiu bolesciu teraz mam zwykle zdjecia i zainteresowanie marne..naturalna nijaka :O

Gość Kamil-
własnie szukam takiej normalnej naturalnej szarej myszki

Gość droga sympatyczno kobieto
Faceci to psy, zawsze beda lecieli na make-up, spodniczki, cycki, na rozmiar 36, obcasy itd. Ten palant powyzej Glory Faith takze. Ale on na dodatek pewnie ma malego i dlatego siedzi na forum biedny i sfrustrowany i obraza kobiety.

Gość sprawdzaczkaa///
i wyszlo ,ze to jakie sie ma zdjecia takich przyciaga sie ludzi... wyzywajace albo ostry makijaz ,kiczowate strojy = dresy i inne typy tzw hipsterka pozal sie boze :O - romantycy i inne niedorajdy a do naturalnej malo kto zaglada ,chyba ze zonaci :/

Gość droga sympatyczno kobieto
jem kupe

Gość sprawdzaczkaa///
a czy ja mowie ,ze jestem brzydka ?

Gość sprawdzaczkaa///
a ktory nie jest ?:) kazdy

Gość Do Hope Glory cos tam...
Kiedy ostatnio spotkales sie z dziewczyna? Juz dawno nie? A poznales ja na spacerze? Wpadla Ci w oko delikatna, cnoltliwa Lady?

Gość IMO13256
I co? I to, że przyciągnełaś facetów, którzy szukają worka na spermę. Teraz zrób ten sam test w supermarkecie i podziel się wynikiem.

Gość abf
zadna nowosc 🖐️

Gość IMO13256
Ups, nie doczytałem pierwszego posta. Czyli zwykła zasada, że ciągnie swój do swego. Oczywiście wedle autorki to źle! A w momencie gdy przeciętny facet napisze, że startuje do fajnej laski, to tez źle! Bo ma startowac do podobnej sobie. Jebane hipokrytki.

Gość jhfgdstg
A dlaczego zakladasz ze ''yntelektualiści i romantycy'' są nudni i niegodni uwagi? Skoro intelektualista Ci nie pasi,cichy romantyk też, dresiarz też nie pasi ani podrywacz to kogo ty szukasz? rycerza w srebrnej zbroi? I wnioski sa raczej oczywiste,skoro na takim portalu pierwsze na co czlowiek zwraca uwage to fotka,bo w koncu nie zna drugiej osoby to chyba logiczne ze najwieksze szanse maja ludzie atrakcyjni i tacy ktorzy sie wyrozniaja.

Gość srrararararraaa
j.w Najlepiej jakby był przystojny , nie zepsuty, miły ,szarmancki ale jednoczęsnie potrafił ''bluzgać i się bic , umiesniony ale nie za bardzo , powinien miec dominujący charakter ale tez byc ustepliwy , ma miec pelno zainteresowac ale jednoczesnie miec dla mnie czas w kazdej chwili , musi miec kolegow ale nie moze z nimi zbyt dlugo spedzac czasu bosssze :D Szukasz idealu , odtracasz ludzi tylko z powodu wygladu - a sama to potwierdzilas ,ze wyglad wcale nie oznacza tego co kto reprezentuje !! Dres moze byc normalnym czlowiekiem a wrazliwy romantyk ktory pisze wiersze moze pewnego dnia wstac i przylac kobiecie żelazkiem :O jak ja nie nawidze generalizowania i zycia wg stereotypow

Brawo srarara ... Zgadzam się w tym nielogicznym toku ich myślenia. Niech się walą i tyle. Jebać kobiety. Chcą kurewskich drani to będą je miały.

Gość gfdgdgdg
Chodzisz do klubu w stroju lolitki, robisz sobie tam fotki i uważasz sie za naturalną?

Gość srrararararraaa
buhahaha pewnie jej sie wydaje ,ze jest szara niewinna myszka :D takie do klubow nie chodza i nie cykają sobie zdjec

Gość Ty ja tez jednego
tez zrobiłam taki test jakiś czas temu. obecnie mam takie naturalne zdjęcie i pisza sami po 30 a jak tak niezbyt preferuje ten wiek... też jak wstawiłam foty z tapetą to sami jacyś dziwni pisali xD

Gość Marcin84w
autorko wstaw te fotki na kafe, może jakieś skrajne przypadki zamieściłaś, niech ocenię ja chodzę w ubraniach m.in. firmy nike i uważam się za dość normalnego,to tylko ubranie

Gość sadfsdfasasasas
ale to jest normalne! to samo jak kogoś w realu poznajesz to to jak się ubierzesz ma znaczenie, jak mówisz, jak się poruszasz, o czym rozmawiasz, a nawet gdzie się spotkasz z kimś, ma znaczenie! to normalny psychologiczny mechanizm, wcale nie znaczy że ktoś jest płytki czy leci na kicz i plastik. ludzki mózg działa na zasadzie skojarzeń i szuka wzorów, gotowych schematów, inaczej nie bylibyśmy w stanie funkcjonować gdybyśmy mieli wszystko od podstaw analizować. jak dla mnie to znaczy tyle że na sympatii przeważają panowie szukający właśnie takich lasek. ..reklamy w telewizji też na tej zasadzie działają, marketing, autoprezentacja, nie byłoby tak rozwiniętych dziedzin gdyby czegoś w tym nie było.. jak w tym eksperymencie co wystarczyło założyć mundur i ludzie bez oporów ujawniają swoje dane takiej osobie.. psychologia :)

Ciekawe czy jak podejdę do dziewczyny i powiem jej coś obrażliwego to czy ona się mną zainteresuje Te wszystkie metody podrywu to gówno

Gość ............dkkkkdd
Kiedys widzialam w tv eksperyment mlody facet zalozyl garnitur przeszedl na czerwonym 8 osob z 12 poszlo za nim :D potem wzieli nastolatka nie poszedl nikt poza jednym - tez malolatem :D