Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxcxx

Przyklad na to ze jak sie chce to mozna ;)

Polecane posty

Gość aniluap
I od razu usmiechnieta, kobieta kiedy schudnie czuje sie atrakcyjniejsza

Gość aha i achhh
Dajcie spokój, tam oprócz schudnięcia było sporo interwencji chirurga plastycznego, bo o dentyście i fryzjerze nawet nie wypada wspomnieć ;D

Gość stara rura i tak a teraz
tyle ślicznych zgrabnych młodziutkich dziewczyn szczególnie za granicą jest moda na udoskonalanie wyglądu na prawdę piękne dziewczyny jest na co patrzeć faceci maja teraz raj

Gość aha i achhh
naprawdę piszemy razem, a starą rurą to ty też będziesz, w dodatku po solarium starszą niż metryka wskaże :P

Gość aniluap
Mozliwe, ale w sumie ona ma ladna buzie tylko byla po prostu zaniedbana

Gość aha i achhh
Nie "możliwe" tylko "na pewno". Zobacz choćby brak tego pypcia na szyi i wąsika :D

Gość maxcxx
Patrze drogie pani i bierzcie przyklad. Wystarczy ruszyc dupe, cos zmienic i patrzcie jaki efekt ale wam sie nie chce oczywiscie

Gość a dlaczego
dlaczego nikt nie wspomina ile osob nad tym pracowalo, zeby ona tak wygladala?

Gość maxcxx
Nie chodzi mi tylko o jej przypadek ale ogolnie, ze jak sie chce to mozna wygladac ladnie, nie musi to byc taka zmiana jaka ona przeszla ale zmeinic kilka rzeczy wziac sie za siebie i mozna wygladac nieco inaczej, atrakcyjniej ;)

Gość aha i achhh
jeszcze raz: nie ma siły, zeby się tak odchudzic samym odchudzaniem :O wiem cos o tym.

Gość maxcxx
aha i achhh Z taka nadwaga na pewno nie, moim zdaniem operacja zmniejszenia zeladka tutaj stanowila kluczowa role ale te panie oprocz operacji tez musialy cos zrobic prawda? Miec silna wole.

Gość aha i achhh
nie tylko. Z luźną skórą najsilniejsza wolą nie wygrasz. Tam są grube pieniądze utopione w zabiegach ujędrniających, może laserowych, a może tez chirurgicznych. Odchudzić sięnormlanie i bez kosztów, to można tak, jak ta Rosjanka na srodkowych zdjeciach, ale zobacz na ciało, na skórę. A na koncowych cud miód malina. Ja nie mam tyle kasy, walczę sobie mniejszym kosztem i szlag mnie trafia, jak ktoś mi daje taka Fotyge za wzór. :P

Gość aniluap
aha i achhh A ile masz do zrzucenia?

Gość jak sie ma kase to można
bez kasy jak jestes to ten co ma kase zniszczy cie wykorzysta na ile sie da i powie ci ze chocbys nie wiem co robił to nic ci sie nie uda bo nie masz kASY

Gość aha i achhh
w sumie niewiele, ze 3-4 kg tylko i zrzucę ale powoli, bo mi pierwsze co chudnie, to twarz, a tego nie chcę. :D Tak naprawdę w moim wieku to chyba nawet mam wagę ok całkiem. Wolalabym jednak być smuklejsza, nie patrzac na to, że mi już wypada nie byc smukłą :D