Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emka...irlandia

kiedy on mówi, że nie wie co czuje... pomocy !!!

Polecane posty

Gość emka...irlandia

witam. mam problem i dylemat, mam kłębek w głowie i nie wiem co mam o tym myśleć. otóż w pażdzierniku poznałam przez neta fajnego faceta i szybko zakochalismy sie w sobie. on mieszka w irlandii. swiata poza mna nie widzial. nawet zdecydowalam sie rzucic wszystko (praca itd) i pod koniec grudnia pojechalam do niego. na poczatku bylo fajnie, potem doszly problemy z jego rodzina, znajomymi, spotkalo mnie wiele niemilych rzeczy. on przepraszal za to, bylo mu glupio. na dodatek moja rodzina miala problemy wiec chodzilam zla i on to widzial choc nie mowilam mu o co chodzi bo nie chcialam go meczyc tym (uznal to za klamstwo- ze mu nie powiedzialam). na dodatek bylam na jego utrzymaniu bo nie moglam znalesc pracy. ostatnio on z kochajacego czulego faceta zmienil sie, zdsecydowal ze mam wracac do pl, na dodatek powiedzial ze nie wie czy mnie kocha (przedtem mowil ze jestem najwspanialsza kobieta jaka poznal). nie wiem co mam o tym myslec. mam juz 1 dlugi nieudany zwiazek za soba, ten tez traktuje powaznie, zalezy mi na nim ale wiem ze to on musi podjac decyzje, nic na sile... jest mi ciezko i czuje sie oszukana, na dodatek jestem z dala od rodziny... co ja moge zrobic ??? czy czekac po prostu ??? on mowi ze okazalam sie inna niz mowilam (nikt nie jest idealem, ja tez i wiem o tym). help me ! :-((((

Gość ....D....
Może za szybko we wszystko wchodzisz... wracaj..

Gość emka...irlandia
piszcie, prosze, nie moge sie z tym uporac, a ty gnojku z monopolowego, tak owszem, wracam do pl. dodam ze mamy po 26 lat wiec nie jestesmy licealistami...

Gość emka...irlandia
na bank jestes wiesniakiem, nawet twoje imie na to waskazuje hehe, a z reszta nie bede sie znizac do twojego poziomu ...