Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vicusia

Tatuaże

Polecane posty

Gość Vicusia

hey.... chcę zrobić sobie tatuaż... na prawym nadgarstku ... i chcę żeby był to yen tekst O Victorio, moja Victorio Dlaczego mam Cię tylko w snach ? Wolności moja Ty Victorio Opanuj w końcu cały świat ni chcę żeby to było duże .. jak myslicie fajnie będą wyglądały te 4 linijki czy lepiej tylko 2 ?? a i na nadgarstku baaaardzo boli czy tylko boli ?? :P

Gość mam tattoo
ja mam na prawym nadgarstku chiński znak....będą fajnie wyglądały te cztery linijki jesli się je fajnie rozmieści....bo tak równo jedno pod drugim nie za bardzo bedzie wyglądac...aha,tylko boli :P

Gość Vicusia
no ale mam nadzieje że dam radę ... a można jakieś proszki przeciwbólowe wziąść przed robieniem tatoo ??

Gość Vicusia
a ile taka przyjemność może mnie miej więcej kosztować ?? muszę wiedzieć ile mam uzbierać :P

Gość mam tattoo
co ty lepiej nic nie bierz,....dasz rade,nie jest tak źle....a chcesz na samym zgięciu czy trochę niżej?...bo wiesz ze jak na samym zgięciu to może ci się rozmazać

Gość mam tattoo
w porządnym studiu myślę że około 300-500 zł....ja za mój znaczek półtora roku temu zapłaciłam 200 zł

Gość Vicusia
może się rozmazać ?? bo wolałam tak wyżej właśnie ....

Gość mam tattoo
tak może się w trakcie gojenia rozmazać od zginania nadgarstka....ja mam tak ciut niżej, nic sie nie rozmazało a tez fajnie wygląda...lepiej nie ryzykowac,no ale to juz twój wybór :)

Ja myślę, że może kosztować ok 200 zł. Co do jakichś środków przeciwbólowych to jest maść (nie mogę sobie przypomnieć nazwy więc zapytaj swojego tatuażystę), którą na 2 godz przed zabiegiem nakłada się na odkażoną skórę i zawija folią spożywczą. Podobno coś daje :) ja sama nie korzystałam.

Gość Vicusia
no zobaczę dzięki wilekie za info ale racja najlepiej jak dopytam o wszytko w salonie :-P dzięki

Gość mam tattoo
nie ma za co :)