Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę starą panną..

mam 24 lata- czuję się staro..

Polecane posty

Gość opietunta28
a ja mam podobnie, tyle że jestem starsza o 4 lata i niestey dalej sama :( wiem co czujesz , ja z całych sił staram się nie zdołować do końca, zaczęłam teraz chodzić na siłownię, muszę coś robić bo zwariuję. Wiem, żę to pomaga na chwilę, sale zawsze coś.... ja tak bardzo chciałabym się zakochać , pokochać i być kochaną... no ale nie jest mi to chyba dane...:(

Gość robrot
znalezc faceta to nic trudnego

Gość jak bys miała prawdziwe
problemy jak ludzie maja nieuleczalne choroby albo kasy im brakuje na jedzenie opłaty nie mówiąc o jakiś duperelach i rozrywkach bo wszystko kosztuje a ty qrwa masz kase idz do kosmetyczki juz sie lepiej poczujesz idz do kina masz samochod pojedz gdzies od razu poczujesz sie mlodziej ja sie ciesze jak dobrze sie czuje i po lekarzach chodzic nie musze a jak by mnie cipka zaswędziała a miałabym kase to faceta szybko mozna załatwić

Gość pewnie nalezysz do osob
które mając 15 lat czy mniej tez juz czuja sie stare

@jak bys miała prawdziwe w 100% zgadzam się z Tobą! nie cierpię gdy ktoś tak jak Autorka nie ma problemów a je sobie na siłę wynajduje! Ma pracę, studia, rodzinę, znajomych, z tego co wywnioskowałam jest ładna ale nie korzysta z tego tylko jak to Polak - ponarzekać sobie musi ;) A jak już znajdzie tą "miłość życia" problemem będzie, że za długo jej się nie ośiwadcza, później, że po ślubie za mało uczuć okazuje a później, że po ciąży czuje się staro ;p Gdyby każdy miał tylko taki problem..ech ;D Pozdrawiam Cię Autorko!

Gość paleniee zabijaa
ja mam dokladnie to samo :( tez pod koniec roku cwiercwiecze heh a po ostatniej porazce z facetem, mam wrecz obsesyjne mysli na temat mojego wieku i tego ze znowu nie wyszlo, chociaz wszystko bylo na baaardzo dobrej drodze.. nie wiem co ze mna, czemu tak trafiam, ale od dawna jestem sama a wszystkie znajomosci sa krotkie i szybciej sie koncza niz zaczely, a jeszcze czesciej chodzi tylko seks :o tez bronie mgr w tym roku, pracuje, dookola coraz mnie ludzi na ktorych mozna polegac, bo kazdy zaczyna zakladac rodziny i zyc swoim zyciem.. ogolnie jakos siee sypie to wszytsko :(

Gość lzygi
bez przesady, do 30 daleko

No Dziewczyny, ja jestem w takim samym wieku jak Wy, generalnie sytuacja podobna (praca, mgr, baaardzo nieudany związek) a jednak potrafię docenić to co mam! Nie siedzę i nie użalam się nad sobą! Znajdźcie sobie jakieś zajęcie ja np zaczęłam chodzić na basen, biegać,czas inaczej mija, robię coś dla siebie i moja figura też na tym zyskuje :) same plusy!