Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaRoLkAaAaA0889

Mój chłopak mnie kłamie

Polecane posty

Gość KaRoLkAaAaA0889

Witam:) musze komus sie wygadac i doradzic co mam zrobic dlatego założyłam te forum! Mój chłopak mnie okłamuje!!! jestesmy para dwa lata myslałam ze moge mu ufac,ale sie jednak myliłam:( podam Wam jeden przykład jego kłamstwa... kilka miesiecy temu byłam w Polsce ( obecnie mieskamy w UK) mój chłopak w okresie mojej nieobecnosci zmienił prace,kiedy wróciłam dopiero mnie o tym poinformował,byłam bardzo zdziwiona ze tak nagle zdecydował sie na zmiene pracy ,ale tłumaczył sie tym ze jestem w ciąży i nie chciał mnie denerwowac wic mu uwierzyłam i nawet bardzo sie cieszyłam ze ruszył sie z miejsca i próbuje swojich możliwości gdzieś indziej... po jakims czasie dowiedziałam sie ze jego zmiana pracy wcale nie wynikała z tego ze on tego chciał lecz był do tego zmuszony!!!

Gość RmAnabella
pewnie zmnienił pracę bo przespał się z szefową,albo jakąś pracownicą co??? napisz cos dokładniej.....

Gość coooooooooooooooooooooooo
i to jest to takie wielkie klamstwo? moze mu bylo glupio przyznac, wazne ze powiedzial ci ze zmienil

Gość hee.
jezus założycielka kafeteri!! padam Ci do stóp !

Gość oj wkurza mnie to wkurza
wow poznalismy zalozycielke forum

Gość Moononoomn
A co się tak czepiacie przecież napisała że mieszka za granicą więc ma pewnie problemy z polskim. A co do twojego problemu to wiesz co innego gdybyś się dowiedziała że stracił pracę a on by ci nie powiedział tylko niby dalej do niej chodził. Może naprawdę nie chciał cię martwić pytalas go o powód zmiany?