Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małłłłgośśka

Polećcie mi fajny sklep internetowy z niedrogimi perfumami.

Polecane posty

Gość Małłłłgośśka

Hej! szukam sklepu internetowego w którym nie będzie cen z kosmosu za perfumy, a zarazem będę miała pewność, że są oryginalne. Na allegro nie kupuję bo nie ufam, wolę pewniejsze źródło. Chcę kupić chłopakowi na urodziny, już mam upatrzony zapach.

Gość ehhhhhe
spermfumeria.pl

Gość Phoebe20
ja czesto ide do drogerii, wybieram zapach a potem szukam na ceneo albo nokautcie. tylko pamietaj zeby czytac komentarze, zwykle najwiarygodniejsza jest firma z drugą lub trzecią oceną (z pierwszą to możlwie że komentarze są sfabrykowane). Jak w komentarzach się ogólnie wypowiadają dobrze to możesz liczyć ze oryginalne i opłacalnie :)

Gość malinowska malina
Ja na takim sklepie koralgol pl zamawiałam ostatnio K.Cleina. Przyszły szybko i oczywiście oryginalne. Na allegro już od dawna perfum nie kupuję.

Gość kluchcha
Na tym koralgolu mają jedne z lepszych cen, na allegro już w ogóle nie kupuję bo ostatnio trafiałam tam same podróby!

Gość wojciechmarcowniak
a są też tam męskie perfumy czy tylko dla kobiet? Widziałem w drogerii fajne perfumy, ale drogie jednak.

Gość Małłłłłłgośka
Są też i męskie, bardzo mają fajne zestawy w nawet niezłych cenach. Na pewno taniej niż w tych drogeriach bo to co tam się dzieje to jest dla mnie szok!

Gość vin_
Mnie odpowiadają pod względem jakości odpowiedniki nalewane ze sklepu Ambra - www.laneperfumy.pl . Nie czuję różnicy, a trwałość moim zdaniem dobra. Jak rano użyję to spokojnie jeszcze wieczorem czuję zapach. Nie jest źle.

Gość Kamila Sitek
Ja ostatnio podarowałam mojej mamie na urodziny perfumy Panthera Paris Avenue. Mają fajny świeżo cytrusowy zapach. Kupiłam je tu w dobrej cenie: http://www.edp24.pl/p319,pa-101-paris-avenue-pantera-szara-panthera-perfumy-50ml.html W tym sklepie mają dobre ceny, ciekawe promocje i szybką wysyłkę!