Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa przyszla

mam ochote odwołać ślub

Polecane posty

kiedyś był miły opiekuńczy wesoły... teraz po kilku miesiącach remontu przy którym nam wszystkim jest ciężko non stop o wszystko się wkurza ... bo malowanie nie tak poszło, bo w piecu za długo się rozpalało, bo w kącie coś farby pękło, bo na drodze jest ograniczenie do 50km, bo za wolno jadę autem, bo za szybko jadę autem, bo jest czerwone światło, o dzwonię, bo jest korek, bo dzwoni a nie odbieram, bo mu nie nałożyłam obiadu, bo mu mama za dużo nałożyła obiadu, bo mu za wolno komp chodzi, bo pobrudził dwoma palcami sufit, bo sie potknął i non stop jego nowe ulubione słowo ku*** a kiedyś to był inny facet!!! to ja byłam bardziej nerwowa a on pogodny i wesoły stałam sie kłębkiem nerwów, boję się ze jak remont sie skończy on dalej taki będzie, że to jest prawdziwy on.... znam go 3 lata a przeraża mnie rano swym zachowaniem i non stop mi się chce płakać kocham go ale boję się za 3 miesiące przyrzekać mu na całe życie boje sie ze taki będzie

dodatkowo, jego sperma zmieniła smak była waniliowa, a teraz jest z nutką bazylii oregano i troche owoców :o

Gość nieszceśliwa przyszła
wali mnie w dupsko że nawet nie mam kiedy się wypróżnić

Gość nie masz wyjścia
trzeba przeprowadzić z nim rozmowę, szczerą do bólu, wyjaśnicie sobie wszystko, atmosfera się oczyści i wszystko wróci do normy :)

Gość kirra
Nie chcę Cię martwić, ale chyba wyszła z niego jego prawdziwa prymitywna natura i złe wychowanie.... Udawał przez te 3 lata, by Cię zdobyć, lub nie udawał, ale wiadomo jak jest dobrze to dobrze nic się nie dzieje, a on niestety nie sprawdził się w kłopotach i wyżywa się na Tobie :( Jak ma ojca, to popatrz jak się jego ojciec zachowuje i matka tez ważne, bo od matki zaloeży czy wyrośnei prymityw, czy człowiek z klasą.

Gość kirra
ja niestety mam tylko 3 klasy i to korespondencyjne

Gość Vitalianka
lepiej teraz odwołaj. bo później więcej papierkowej roboty będziesz miała :P