Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna-ja

krwiak w ciazy

Polecane posty

Gość smutna-ja

Czesc czy ktoras z was miala krwiaka w macicy podczas ciazy? mozecie cos na ten temat napisac bo oszaleje :( a mianowicie w 11tc dostalam krwawienia i wyladowalam w szpitalu ...... diagnoza krwiak plus odklejajaca sie kosmowka ..po 3 dniach wyszlam do domu krawaienie przeszlo bylo czystko przez 2 tygodnie i znow lecz tym razem plamienie takie brudzenie sie pojawilo.....po wizycie u lekarza stwierdzono ze krwiak sie oczyszcza i ze dalej jest ale duzo mniejszy ucieszylam sie .....pare dni spokoju i znow tym razem krwawienie kore ciagnie sie caly dzien z przerwami lekarz stwierdzil ze po krwiaku ani sladu i ze w macicy jest czysto i powiedzial ze resztka tego krwiaka moze sie wylala zaznacze ze to juz moj 15 tc i strasznie sie martwie co myslicie na ten temat czy to moze byc wydalanie resztki tego krwiaka ktorego juz nawet nie widac na usg zadne lozysko sie nie odkleja bo pytalam nie wiem co robic :( mam nakaz lezenia i oczywiscie leki....

Gość smutna-ja
nikogo niema :(

Gość monikamonikamonika11
Ja miałam krwiaka ale nie krwawiłam dostałam luteinę wchłoną się dziś jestem w 22 tyg ciąży.

Hej. Ja trafiłam do szpitala w 6 tygodniu ciązy z krwotokiem gdzie po USG stwierdzono odklejone łożysko na tylnej ścianie i krwiak 2x większy niż dziecko. Spędziłam 6 tygodni w szpitalu, przyjmowałam luteine a potem duphaston. Mnie także krwiak sie oczyszczał (3 razy) powodując dość silne brunatne krwawienie przez co dostawałam w szpitalu EXACYL w kroplówce. Następnie spędziłam 2 m-ce leżąc w domu i dopiero po tym czasie cały krwiak sie wchłonął a łożysko na powrót przykleiło do sciany macicy. Także głowa do góry i jesli maluszek rośnie i przybiera na wadze to wszystko będzie dobrze. Najważniejsze to leżeć i przyjmować leki. Ja obecnie zaczynam 7 m-c i czekam na moją córeczkę!! Pozdrawiam

Gość smutna-ja
dzieki pocieszylyscie mnie troszke czyli krwiak dalej sie oczyszcza ....

Gość smutna-ja
moze jeszcze ktos sie wypowie na ten temat ???

ja znam osoby które miały,stwierdzono u jednej w 9 tygodni a u innej w 12 tygodniu pierwsza koleżanka krwawiła przez tydzień,brała leki i bez problemu potem donosiła ciążę ;) druga tak samo

Gość gatha25
ja miałąm krwiaka w 6tc, najpierw brudziłam, potem krwawiłam, trafiłam do szpitala i potem 2 miesiące leżałam zanim mi przeszło; teraz jestem w 23 tc, mam nadziejęże dobrnedo końca bez sensacji

Gość gatha25
u mnie też tak było gdzieś za 2 tyg pod koniec leżenia, że np. leżałam kilka dni i było ok, potem wstałam i zaczynałam plamić; potem znowu leżałam 2 dni i tak w kółko gdzieś przez 2 -3 tyg; w USG też nie było krwiaka widać; potem mi to ustało; widocznie to były resztki

Gość smutna-ja
dzieki dziewczyny dobrze ze u was sie dobrze skonczylo...

Gość gość
ja jestem w 15t. i krwawie bordowa, taka ciemna krwia.W 13 tc wyladowalam w szpitalu, bo krew jasna sie ze mnie polala i wpadlam w panike.Lezalam 3 dni, krwawienie ustalo.Jednak przy wypisie powiedziano mi ze mam krwiaka i ze moge krwawic, bo lrwiak bd sie oczyszczal.Dodano ze poza tym co biore, czyli 3x duphaston i nospa, nie moga mi nic pomoc, bo ciaza jest za mala.Leze i nic nue robie, poza wizytami w toalecie.Oczywiscie boje sie ze krwawie,ale musze czekac do srodu, do wizyty.Zobaczymy co mi powie gin.Moj krwiak jest w szyjce macicy wiec dziecku bezposrednio nie zagraza.Tak mnie pocieszono w szpitalu