Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia malusia

Nie wiem co robić problemy w związku

Polecane posty

Gość olusia malusia

Długo nie mogłam nikogo poznać na dłuższy związek i powiedzmy szczerze brałam co było a że był miły znaliśmy się już długo i brakowało mi bliskości i sexu. Po 9 miesiącach związku to mi już przestało wystarczać. Zaczęłam zauważać dużo różnic które nas dzieli ja studiuje na dwóch kierunkach mam dobrą pracę dosyć ustawionych rodziców. On po zawodówce praca nieciekawa jego rodzice nie pracują (i nie zamierzają) w domu mieszkają wszyscy na kupie on jego brat z przyszłą żona i rodzice (proponował mi żebym tam tez zamieszkała :D) Do tego potwornie mnie ogranicza nie mogę się z koleżankami spotykać a jak już się spotkam to dzwoni pisze i mówi ze go olewam i non stop siedzi u mnie w domu co mnie potwornie meczy

Gość olusia malusia
Do tego chciałam jechaćna wakacje a on mi na to że nie ma pieniędzy

Gość kirra
Dla swojego dobra zostaw go jak najszybciej. O chłopaku dużo się można dowiedzieć poprzez jego rodzinę. Do końca życie mielibyście kłopoty finansowe, bo nawet jakbyście mieli więcej, to on by pomagał ubogiej rodzinie.

Gość ghfhjfghfgh
powyzej post to prawda, bedziecie lozyc na jego rodzinke nierobow cale zycie,nawet jego rodzice wtedy o alimenty moga go zaskarzyc jak bedziecie mieli duzo kasy,raczej nie wiazala bym sie z takim chlopakiem,zastanow sie dobrze

Gość olusia malusia
up