Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość JednakNieArtystka

dekoracja stolu

Polecane posty

Gość JednakNieArtystka

Myslalam ze dekoracja stołu to będzie Pikus . Ze sama sobie poradze a tu masz ci pech nagle się okazuje ze mój zmysl artystyczno-florystyczny jest do bani i na zywo nie wyglada to tak pieknie jak w mojej wyobrazni . No i teraz mam nie lada problem bo nie spodziewalam się ze będę musiala to zadanie komus powierzyc a jednak . I siedze od kilku godzin w necie i szukam i szukam roznych opcji i tu np. http://www.g-fiore.pl/galeria/stol-panstwa-mlodych znalazlam slicznie udekorowany stól tylko teraz mam kolejny problem bo nie wiem która dekoracje wybrac może cos doradzicie ? chciałabym poznac wasze opinie , mam nadzieje ze w jakis sposób mi to pomoze podjac decyzje będę przeogromnie wdzieczna . Jak zapytalam mame to powiedziala ze wszystkie ladne no ale wszystkich nie mogę wybrac co nie :) Najbardziej zalezy mi na tym , żeby stoły wyglądały elegancko ale nie jakos przesadnie wystrojone . To będzie bardzo skromny slub pod względem dekoracji wiec nie mogę mieć wszystkiego na stole . Również dlatego , ze duzo jedzenia zostalo zamowione i musi się ono gdzies pomieścić ,totez te dekoracje na stole musza być zgrabne . Chyba ze jakos na bokach albo kantach się udekoruje stol ? ehhh już sama nie wiem ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować