Gość JednakNieArtystka Napisano Luty 21, 2011 Myslalam ze dekoracja stołu to będzie Pikus . Ze sama sobie poradze a tu masz ci pech nagle się okazuje ze mój zmysl artystyczno-florystyczny jest do bani i na zywo nie wyglada to tak pieknie jak w mojej wyobrazni . No i teraz mam nie lada problem bo nie spodziewalam się ze będę musiala to zadanie komus powierzyc a jednak . I siedze od kilku godzin w necie i szukam i szukam roznych opcji i tu np. http://www.g-fiore.pl/galeria/stol-panstwa-mlodych znalazlam slicznie udekorowany stól tylko teraz mam kolejny problem bo nie wiem która dekoracje wybrac może cos doradzicie ? chciałabym poznac wasze opinie , mam nadzieje ze w jakis sposób mi to pomoze podjac decyzje będę przeogromnie wdzieczna . Jak zapytalam mame to powiedziala ze wszystkie ladne no ale wszystkich nie mogę wybrac co nie :) Najbardziej zalezy mi na tym , żeby stoły wyglądały elegancko ale nie jakos przesadnie wystrojone . To będzie bardzo skromny slub pod względem dekoracji wiec nie mogę mieć wszystkiego na stole . Również dlatego , ze duzo jedzenia zostalo zamowione i musi się ono gdzies pomieścić ,totez te dekoracje na stole musza być zgrabne . Chyba ze jakos na bokach albo kantach się udekoruje stol ? ehhh już sama nie wiem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach