Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia idiotkaaa

Mam jutro poprawkę egzaminu i nic nie umiem :(

Polecane posty

Gość glupia idiotkaaa

nie chce mi się uczyć.... a tego tyle jest :O obawiam się, że będę musiała pisać podanie o przedłużenie sesji, a później warunek :( dlaczego ja jestem taka głupia, wiem, że jutro poprawka, ale się wcale nie uczę :O

Gość khsfdkhfjfshjskdf
:D Też tak miałam, ale się ogarnęłam. Może jeszcze zdążysz

Gość a z czego masz ten egzamin?
tak z ciekawości:)

Gość glupia idiotkaaa
ze statystyki :(

Gość a z czego masz ten egzamin?
ojej na socjologii? Czy na czym a ile miałaś godzin? ja miałam 5 ze statystyki i maks punktów ale u nas był lajt, bo mieliśmy 30 godzin

Gość glupia idiotkaaa
na ekonomii :( 30h wykładów i 30h ćwiczeń. koszmar :O egzamin napisałam na 20%, a do poprawki nawet nie otworzyłam książki i notatek. A nie idzie mi za bardzo ten przxedmiot :( chyba zaraz wypije mocna kawe i spędze noc nad notatkami :(

Gość no to duuupa
bo statystyki nie nauczysz sie juz ..

Gość andaluzyjnaaa
rzeczywiscie masz trafiony nick ja studiowalam filologie angielska, na prawie wszystkie egzaminy zaliczenia itd uczylam sie dzien przed. Zarywalam jedna noc przed egz i w zupelnosci wystarczylo zeby uzyskac db albo bdb ocene. Moze nie nadajesz sie na studia, kochana?

Gość JeronimaStein
W czym niby tkwi Twoja głupota? W poziomie wiedzy czy w fakcie że nie chce Ci się uczyć? :) Ucz się ucz , bo warto! Przechodziłam to samo, na szczęście się zmobilizowałam.. pomyśl, że na odpoczynek przyjdzie czas jutro, a dziś trzeba jeszcze ostro kuć!!!

Gość filologia lol
andaluzyjnaaa porównujesz ekonomię i filologię angielską? może trafiłaś na takich wykładowców w takiej a nie innej szkole. Ktoś mógł trafić gorzej, tobie się poszczęściło, to nie znaczy, że ktoś się nie nadaje na studia.

Gość nie wiadomo może zdąży
bo statystyki nie nauczysz sie juz .. Ja się na kolokwium ze statystyki uczyłam w dzień sprawdzianu- z samego rana; jakieś 3 godziny poświęciłam... i dostałam 3,5 :D Zależy ile ma tego materiału do nauczenia się.