Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelins2709

50-tanROCZNICA ŚLUBU - IMPREZA - SZUKAM POMYSŁÓW

Polecane posty

Gość Ewelins2709

W kwietniu wyprawiam uroczystość z okazji 50-lecia Małżeństwa moich dziadków. Prezent już mam. Poszukuje dobrych pomysłów jak uświetnić imprezę. Przyjęcie odbędzie się w domu jednorodzinnym, będzie na niej 20 osób. Menu mniej więcej jest gotowe. Mam do dyspozycji dwa duże pokoje, spokojnie tyle osób się pomieści, w jednym pokoju jest miejsce, gdzie będzie można tańczyć. Będę bardzo wdzięczna za dyskusje na ten temat . Bardzo się zaangażowałam i chce aby wszystko wypadło idealnie

Gość dla dziadka to proste
striptizerka gorzej z babcią, tu nie mam pomysłu :P

Gość chodzi lisek
Gratuluję:) Możesz zrobić galerię zdjęć - przekrój historii małżeńskiej, od najstarszych wspólnych zdjęć po najnowsze. Nie musisz oprawiać, wystarczy w jednej linii przykleić i ładnie wyglądają. Z jednego zdjęcia - aktualnego lub ślubnego możesz zamówić ogromne puzzle, które możecie wspólnie układać i później wrzucić w antyramę. Możesz też tematyczną muzykę puszczać - zdjęcia Dziadków z lat 80 i muzyka z tych lat itd. Możesz też urządzić imprezę w stylu lat 60, czyli wtedy, kiedy Dziadkowie się pobrali. Fajnym pomysłem jest też wręczenie kartek, albo zdjęć przez każdego z wypisanym jednym najmilszym wspomnieniem lub ulubioną cechą Dziadków. Można zrobić piękne drzewo genealogiczne od Dziadków właśnie zaczynając, z podpisami wszystkich członków rodziny i podziękowaniami za stworzenie tak wspaniałej rodziny i kawałka historii. Życzę powodzenia i dobrej zabawy:)

Gość Ewelina2709Dzię
Dzięki za propozycje. Zdjęcia dziadków już mam i na pewno z nich zrobię jakiś kolarz - być może napis 50 lat. :)

Gość zorganizuj degustację
geriavitu i viagry.

Gość Ewelina2709
sale mam w domy, viagry nie kupie i striptizerów nie wynajmę :)