Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diliadila

Jak powiedzieć rodzicą o ciąży?

Polecane posty

Gość diliadila

Mam 18 lat i jestem w 8 tygodniu ciąży. Nie wiem jak mam powiedzieć o tym rodzicom bo moja mamuśka jest bardzo surowa. Kiedyś jak z nią próbowałam żartować o dziecku to ona z tekstem, że jeśli bd w ciąży to mam się wynosić z domu ;/

Gość rftgbjjum
ja tez byłam gdzie w takim tyg,jak Ty i musialam powiedziec o ciazy..nieplanowanej ,... a mialam 28 lat :O no powiedzialam bedziesz babcia.. i był szok dla mamy,i nerwy... ale dzis -za miesiac rodze moi rodzice bardzo sie ciesza na wnuczka :) i tez nie wierzyłam,ze bedzie dobrze.mam w nich wsparcie.WIEC SPOKOJNIE!! :)

Gość misia1111111111111111111111
powiedz w prost może to będzie dla nich szok ale przyzwyczają się do bycia dziadkami

Gość diliadila
do porodówka...radzę zapoznać się ze słownikiem ortograficznym bo widzę, że pisownia niektórych wyrazów jest Ci nieznana :)

Gość lejlaa
a ja myślę że powinnas sie przygotowac na to że cię wywalą z domu, przynajmniej na początku..wiesz, masz 18 lat i mają do tego prawo a ojciec dziecka jest w stanie zapewnić ci lokum?

Gość do diliadila
moze ktoś się pod Ciebie podszył w każdym razie (chyba nie zrozumiałas co miala na mysli porodówka) ;) no tak a temat to kto Ci pisał?????:) a jeśli chodzi o temat: bajlepiej wprost ale dobrze jest też wyczuc odpowiedni moment....nie wieczorkiem jak wszyscy są zmęczeni