Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lukresja

Niedoczynność tarczycy i duża nadwaga.

Polecane posty

Witam. Leczę się na niedoczynność tarczycy od roku, nim się dowiedziałam o chorobie bardzo dużo przytyłam właśnie przez niedoczynność tarczycy. Kto ma taki problem? Udało się komuś schudnąć? Ja niestety nie mogę ćwiczyć bo mam problemy ze stawem biodrowym i dysk wyskoczony, a diety niestety nie działają:(

Gość nierozumiemciebie
ja mam niedoczynność od ok, 8lat, leczę się od ok 2 lat, nigdy nie miałam problemów z wagą i nie mam ich obecnie więc nie rozumiem skąd ten pogląd że tyjesz przez tarczycę, ja mam dużą niedoczynność i dużą dawkę euthyroxu ale jestem chuda jak patyk!!!!

Mi doktorka powiedziała że to od tego przytyłam, odkąd biorę leki to waga stanęła w miejscu ale nie chce spaść.

Gość nierozumiemciebie
??? nie wiem co ci odpowiedzieć, znam jeszcze 2 osoby z niedoczynnośćia i też szczupłe wiec nie wiem jak moze być tycie od niedoczynnośći uzależnione, no a schudnąć, tak czy siak to trzeba się zaprzeć, dieta i ćwiczenia, nie ma zmiłuj

Gość nierozumiemciebie
ok, ja spadam, ale wg mnie utylaś bo utyłaś, a tarczyca nie ma nic do tego, widzę to po sobie i tych 2 osobach

Nie umiecie czytać! Pisałam że ćwiczyć nie mogę! A ty nierozumiemciebie przeczytaj o objawach niedoczynności tarczycy a potem się wypowiadaj!!! Tobie się udało że ich nie masz nie każdy ma takie szczęście!!!

Gość kicolek
tez mam niedoczynnosc , nie tyje bardziej , bo strasznie sie pilnuje i duzo ruszam , skreslilam juz dawno slodycze , wiekszosc weglowodanow!!! Ale bez ruchu nie dasz rady , nie trzeba na silownie z Twoimi problemami basen bedzie jak znalazl!!!!