Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgfd

co sądzicie

Polecane posty

Gość fsdgfd

o wózku Bertoni Foxy?

Gość juz ci pisałam kiedys co sądze
że jest do d. Wygląda ladnie na fotce a na żywo to jak wózek dla lalki. Sam plastik i to jeszcze źle poprzycinany. Nic się plynnie nie rozkłada, nie otwiera. Ma się wrażenie, ze kółka poodpadają na pierwszej dziurze.

Gość fsdgfd
sory ale to chyba nie mi pisalas ja pierwszy raz tu zagladam bo wiem ze wiele kobiet tu wchodzi, moze jeszcze ktos sie wypowie kto ma taki wozek a nie tylko widzial go w sklepie, moze trafials na jakis zly model?

Gość jaki model?
przecież foxy to konkretny model :P Były w sklepie wystawione wszystkie kolory i każda taka sama. Chcesz opinie czy chcesz wózek zareklamowac? Bo jak chcesz opinie to polecam rpzejść si,ę do sklepu i zobaczyć na żywo. To się nie nadaje dla dziecka. Ja na allegro znalazlam ten wózek i stwierdziłam, ze jest sliczny. Obdzwoniłam wszystkie sklepy w miescie i znalazłam jeden gdzie go mieli i pojechalam zobaczyć. Wrociłam zachwycona... mocą foto shopa. Tapicerka jest ladna, reszta jest nie do przyjęcia.

Gość fsdgfd
ok, dzieki za info tez tak zrobiem spodobalo mi sie ze jest tam tacka i miejsce na kubek bo w innych spacerowkach nie moge tego znalez...

Gość mi tez ale ta tacka jest
z takiego plastiku ze pólroczniak to zlamie jak sie oprze! a z tylu jest takie pudełeczko na drobiazgi, otworzyc tego nie idzie. taki szajs chinski.