Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konserwatywna zona

MÓJ MĄŻ - czy to normalne czy naprawde przesadzam

Polecane posty

Gość konserwatywna zona

Dowiedzialam sie ze moj maz mnie zdradzil na wyjezdzie sluzbowym, chciałam mu zrobic awanture liczylam, ze mnie przeprosi albo jakos to wytlumaczy a on zaczał na mnie krzyczec, powiedzial, ze jestem nienormalna, ze zachowuje sie gorzej niz moja matka, ktora ma ponad 60 lat, ze teraz KAZDY na wyjazdach sluzbowych tak robi i to jest jak pojscie z kumplami na piwo a ja jak zwykle robie wielka afere, ze kazdy facet tego potrzebuej zwlaszcza jak zona jest juz po prostu matką :( załamalam sie, czy ja naprawde przesadzam ? przeciez dla mnie to jakies chore, nienormalne, nie rozumiem jak mozna porownac seks do pojscia z kolegami na piwo :( to jakies chore

Gość yuhth7u
i mąż ma rację. nie powinnas mu zabraniać zdradzania.

Gość lollercoaster
Nie zapomnij go wysłać na badanie na HIV. A potem do diabła, gdzie jego miejsce. :O Co za palant...

Gość mila0016
Dla mnie taki facet przestał już by istnieć... Albo ja albo inna

Gość lkdd
Pojebany ten Twój mąż. Współczuję. Ja już bym nie tknęła fiuta maczanego w innej.

Gość a ja cię zapytam
Najlepiej też wyjedź na jakiś wyjazd służbowy. Oczywiście bez zdradzania tam męża, ale niech się chłopczyk pozastanawia co też tam porabiasz.

Gość konserwatywna zona
no mnie tez sie wydaje, ze to nie jest normalne tak do konca ale on mowi, ze wszyscy jego koledzy tak robią, w ogole wszyscy w pracy tak robią ja juz zglupialam w sumie

Gość może chciał się wyszaleć
To jutro powiedz mu, że wybierasz się do koleżanki na imprezę żeby przespać się z kimś i żeby nie być w tyle skoro wszyscy tak robią;) Kurcze, zdradził, bo koledzy tak robią... a cóż to za koledzy, przykro mi że masz takiego zimnego drania za męża:(

Gość to i ja sie dolacze
ja pierdolę... ulubione tlumaczenie facetow "bo kumple tak robią" . jak to slysze to chora jestem:P nie. nie przesadzasz. to nie jest normalne. ni chuj

No i co z tego, że wszyscy tak robią? Jak inni kobiety będą bić podczas seksu to też zacznie? Skoro jest takim konformistą, że zdradza, bo inni zdradzają, to jest cholernie niepewny siebie. Jednak pierwsze co mi przyszło do głowy to odwrócić rolę i to z Ciebie zrobić winną. Bo takie k*rwa normalne, że się zdradza:/. Podczas ślubu przyrzekał wierność? Przyrzekał. Więc niech się nie zachowuje jakby nie potrafił utrzymać fiuta w spodniach.

Gość ale tłumaczenie
że wszyscy tak robią a jak by wszyscy kradli skakali w ogień itp to on też by to zrobił swoją drogą to przerażające jest to że może rzeczywiście wszyscy tak robią w delegacjach

Gość konserwatywna zona
dziewczyny, ale ja nie moge zrobic tak jak on, bo on uwaza, ze to u facetow jest normalne, on jest facetem,on pracuje, a poza tym ja przeciez jestem matka i on nie tlumaczy, ze tak zrobił, bo robili koledzy, tylko, ze koledzy to robią, bo to jest po prostu normalne, naturalne, kazdy tak robi i nikt nie przykłada do tego zbyt dluzej wagi, bo facet nie dalby rady z jedna kobietą, zwlaszcza jak ona juz ma dzieci i nie wyglada jak kiedys :( jest mi cholernie zle :( ale nie wiem juz co mam robic jak mam z nim rozmawiac do niego nie trafiają moje argumenty, wscieka sie, ze jestem zaborcza, zabraniam mu wszystkiego, wszystkiego sie czepiam

Gość aniluap
Facet bez uczuc, wspolczuje meza. Ja bym zostawila drania. Tylko idiotki przy takich zostaja

Gość anuchhh
tylko idiotki wierzą ,że to nie prowokacja :O

Gość zagubiona wolna ja
Nie przesadzasz. Zdrada jest zawsze najgorsza rzecza jaka mozna zrobic na rzecz konca zwiazku. Zdradzil i nie ma usprawiedliwienia, a to, ze nie czuje skruchy oznacza ze jest palantem i egoista.

Gość konserwatywna zona
ale jak mam mu wytłumaczyc, skoro on nie przyjmuje ŻADNYCH moich argumentów ja tez uwazam tak jak wy, ze to nie jest normalne, ale jak przekonac jego ???

Gość to zrób tak:
powiedz,że w pt wychodzisz sobie na spotkanie a on zaostaje z dzieckiem.idziesz się bzyknąć z facetem poznanym w necie bo teraz tak wszystkie znudzone matki robią. zobaczymy jak się poczuje.

Gość konserwatywna zona
mamy dwoje dzieci, kocham go, poza tym ja zajmuję sie dziecmi, nie mam mieszkania, jakos srednio moge go wyrzucic, do rozwodu mis ie nie spieszy ale nie chce byc zdardzana dla mnie to nie jest normalne

Gość zagubiona wolna ja
nie rob tak, nie znizaj sie do jego poziomu i nie zgrywaj kobiety jaka nie jestes! powiedz ze nie zdradzil cie, dla ciebie to wielki cios, ze milosc sie skonczyla widac dla niego dawno, jelsi mysli o tobie jako tylko matce.. ze potrzebujesz czasu na rozmyslenie i ze jak taki szczesliwy jest to niech te kilka dni pomieszka u kumpla, bo brzydzisz sie go

Gość kant pupki
zdesperowana wiadomo ,bo ty nie masz problemu z popuszczaniem szpary byle komu :O

Gość to zrób tak:
jasne przecież to jakiś palant ,który z takimi zasadami bedie ją zdradzał całe małzeństwo bo to przecież jak wypić piwo!!!proszę cię.ona musi go załatwić jego argumentami,niech poczuje jak to boli . przeciez nie mówię jej by naprawdę go zdradziła.

Gość kant pupki
a tak poważnie to wy w to wierzycie ? :O jasne ..facet pochwalił się żonie że zdradził 🖐️

Gość zagubiona wolna ja
jak znajdzie sobie takiego na bk to bedzie taka jak jej maz -kurwiarz. Trzeba miec swoja godnosc. Zwiazek z 2 dzieci, ona kocha, myslisz ze tak latwo pojdzie sie bzykac? dla niej swiat sie wali, maz ja zdradzil i co gorsza uznaje to za norme.. Autorko porozmawiaj z nim, badz chlodna i stnowcza, poiedz ze nie widzis ztak zwiazku, wygon go z domu na kilka dni, pozniej moze cos do niegotrafi jaki z niego palant, jak nie.. odejdz od niego, nie wart ciebie jest

Gość Skylor Tyler
Przestan sie odzywac do meza. Kiedy zacznie sie mocno dopytywac o co chodzi powiedz ze zastanawiasz sie nad rozwodem skoro Cie oklamal, przysiegal wiernosc a nie jest

jak dla mnie zwiazek jest skonczony wiec seks z kims innym nie bylby dla mnie zdrada, to co z tego ze go kocha, to trzeba sie odkochac a nie dac soba poniewierac jak szmata. on juz niczego nie przemysli, taki typ. no chyba ze to prowo bo tez mi sie wierzyc nie chce.