Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konserwatywna zona

MÓJ MĄŻ - czy to normalne czy naprawde przesadzam

Polecane posty

Gość zrywacz
on zdradzał' ją już wcześniej tylko dopiero się dowiedziała

Gość Skylor Tyler
Musisz byc bardzo powazna rozmawiajac z nim. Powiedz zeby przestal sie wydzierac na Ciebie bo masz swoje zdanie. I ze przykro Ci ze wyszlas za lajdaka. Nagrywaj wszystko co pierdoli na dyktafon, przyda Ci sie byc moze w sadzie jesli dojdzie do rozwodu(orzeczenie o jego winie)

Gość kant pupki
.kobiety tez maja swoje potrzeby...-- ale jej potrzeby spełnia jej mąż więc po co ma się zniżać do jego poziomu ? zaraz ze wszystkimi byście się rypały OHYDA, a ona niech zostawi dziada jeśli to w ogóle jest prawda

Gość zrywacz
ale ona go kocha..... podobał mi się jeden wpis o tym by za improwizować sytuacje z wyjściem na to bzykanko przecież to nie musi być prawda.wtedy przekona sie czy maż ją kocha

Gość kant pupki
przestańcie przecież to prowo.. żaden facet nie jest taki głupi :O

Gość fufujara
Co to w ogole za pytanie - czy przesadzasz? Jak sie jest w zwiazku, a juz zwlaszcza malzenskim, to sie ma prawo od partnera wymagac wiernosci. Nie ma na ten temat zadnej dyskusji, chyba ze sie ustalilo, ze sie zwiazek traktuje w sposob luzny i dotyczy to obydwu stron za obopolna zgoda. Gdyby moj maz powiedzialm ze mnie zdradzil,to by mnie chj strzelil , ale gdyby mi wytlumaczyl, ze kumple tez tak robia i to normalne na wyjezdzie sluzbowym, a ja przesadzam, to tak by dostal z miejsca w yj, ze by mu wszystkie zeby powypadaly

Gość Khurchak
Nie przesadzasz. Jedyna twoja wina, to że nie zauważyłaś wcześniej. Jakby cię kochał byłabyś jedyna, najpiękniejsza, najlepsza we wszystkim i by nie potrzebował innej. Przykro mi, możesz mu dawać szansę, to twoje życie, ale to palant :( Nigdy mnie chłopak nie zdradził (ale też nie byłam dłużej niż 3 lata z jednym) ale wyobrażam sobie, że to musi być okropne.

Gość rob to samo
Najlepsza obrona jest atak wiec dlatego na ciebie krzyczal. Na imprezach flirtuj z jego kumplami tylko tak zeby widzial a jak cos powie to na niego nakrzycz zeby nie przesadzal bo teraz tak robi kazdy. Albo kup sobie wibrator i tez sie nim zabawiaj tak zeby wiedzial i mu powiedz ze on nie potrafi cie w pelni zaspokoic ale zeby sie nie przejmowal bo teraz tak robi kazdy. Albo przespij sie z kims tylko on musi sie o tym dowiedziec i sie wydrzyj ze skoro on moze to i ty. Zobaczymy co on na to?

Gość edgarrrr
z wibratorem dobry pomysł! powinno uderzyć w męską dumę!

Gość Skylor Tyler
Zapomnialam dodac ze przestajesz z nim sypiac. Powiedz mu ze obrzydza Cie mysl ze byl z inna. Powiedz ze boisz sie chorob ktore pewnie nabyl

Gość konserwtywna żona
to prowokacja była :)

Gość fxfxfdbf
jak większość tematów..

Gość konserwatywna żona
ktoś się pode mnie podszył w ostatnim poscie ja musialam zajac sie dzieciakami bo mi sie pobudzily i odeszlam od komputera

Gość 222222
wyślij go na badania na HIV i inne syfy i powiedz że to normalne i wszystkie żony kurwiarzy tak robią

Gość vtrade
On przesadza, nie ty Ok, ja rozumiem, że komuś się mogło zdarzyć, ale jeśli facet uważa, że to normalne (co oczywiście normalne nie jest) to już z nim coś nie tak Rozumiem gdybyście zawarli układ, on bzyka na boku i ty też (pod warunkiem, że obu stronom to pasuje) ale nie rozumiem układu: ja mogę, a ty nie bo jesteś matką Facet zaczął cię traktować jak matkę swoich dzieci, a nie obiekt seksualny (podobno niektórzy tak mają) coś w stylu: za bardzo cię szanuje, żeby się z tobą pieprzyć niestety, nie mam innej rady niż terapia, podejrzewam jednak, że się na nią nie zdecydujecie

Gość konserwatywna żona
to co ja p[owinnam zrobic ?

Gość i..ii..iii
co powinnas zrobic.. pierdolnac sie w leb.. jak go kochasz i nie chcesz rowodu..ne rob nic niech dalej cie zdradza..a ty siedz w domu i sie spelniaj...

Gość taka mala kobietkaaaa
ja pierdole ale z niego debil jeszcze o takim nie słyszałam zdradził i sprytnie odwrócił kota ogonem i niby Ty jestes zaborcza itd co za fiut! w takiej sytuacji chyba bym mu dała porządnie w ryj i wyrzuciła z domu na zbity pysk!

Gość taka mala kobietkaaaa
ja pierdole ale z niego debil jeszcze o takim nie słyszałam zdradził i sprytnie odwrócił kota ogonem i niby Ty jestes zaborcza itd co za fiut! w takiej sytuacji chyba bym mu dała porządnie w ryj i wyrzuciła z domu na zbity pysk!

Gość nosszka
W zyciu bym nie zostala z takim kolesiem. I co z tego, ze macie dzieci i go kochasz? Miej swoj honor, a nie!!! Nie dosc, ze zdradzil to jeszcze glupoty pierdoli, ze kazdy to robi i ze z jedną nie da sie wytrzymac. A zdziwilby sie. Ze ma popierdolonych kolegow nie znaczy, ze kazdy taki jest. Wez sie ogranij kobieto...a co ty na milosc i normalnego , wiernego chlopa nie zaslugujesz?? nigdy nie zrozumiem takich kobiet jak ty...

Gość vtrade
Ja bym zaczęła od tematu czy możesz coś w ogóle zrobić? Mieszkasz u niego, utrzymujecie rodzinę za jego pieniądze? Masz coś do powiedzenia w domu (nie licząc wychowywania dzieci)? Z takim problemem idzie się na terapię małżeńską.