Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najgorsza jest

OKRESSSSSSSS

Polecane posty

Gość najgorsza jest

dziewczyny :) podobno kiedy chcemy wywołac okres trzeba wypic 2litry soku grefrutowego lyknac 2 rzpuszczone popierynki gorąca kąpiel i lampka wina tak ?? prosze o odp

Gość helena89kg
tak, i koniecznie odtańczyć taniec godowy dookoła dywanu. :)

Gość śpiąca w BUW
haha helena zabiłaś mnie ;D zapomniałaś o trzcinowej spódniczce, koniecznie czerwonej. Ja się tylko zastanawiam, co to jest "grefrut" i "popierynka" ;p

NIE WYWOŁASZ OKRESU !!! Skończcie z tymi bzdurami ! Okres jest zależny od tego kiedy wystąpiła owulacja - to po niej 12- 16 dni występuje miesiączka, ale nie jest tak, że u Ciebie raz po 12, raz po 14. Liczba tych dni jest stała dla danej kobiety - jak się robi nie stała, to świadczy to o niedomodze fazy lutealnej. Więc okresu nie wywołasz swoimi średniowiecznymi metodami.

Gość Candy'up
:| Mi spóźniał się okres i jakoś do wywołałam. Rano 2 spiryny i kubek herbaty z czernej malwy brzuch cały czas grzałam termoforem później wypiłam sok grejpfrutowy :) pod wieczor znowu 2 aspiryny + winko gorąca kąpiel w lozeczku termofor i winko :) dostałam nastepnego dnia :)

Gość i tak byś dostała
bez tych czarów-marów :-P

Gość Candy'up
metody są sprawdzone przed wyjazdem na wakacje wywołałam wczesniej zebym nie miałą w dzien podrózy kto nie prkatykował ten nie wie :) a czarna malwa wspomaga rownie dobrze jak polpieryna malwa wywoluje skurcze macicy a polopieryna wstrzymuje krzepliwosc krwi