Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnaa

Ładna? Oceńcie!

Polecane posty

Gość aaaa... ...
Cieszę się, że choć jedna myśli, że bez podkładu można żyć... :) Mnie starczy zwykły tusz do rzęs, błyszczyk, ew. trochę cienia na powieki, gdy jest okazja. Używam kremu koloryzującego i to mi starczy, zawsze miałam ładną cerę. ;]

Gość dfesfswd
tak trzymaj ja dokladnie robie tak samo za wyjatkiem cieni;)

Gość Ładnaa
Tzn. cieni nie używasz? Mojego mężczyznę urzekło właśnie to, że nie przesadzam z makijażem, na solarium również nigdy nie byłam i jestem z tego dumna. Wszyscy tam chodzą, a ja jestem jedną z nielicznych, która nie poddała się presji typu 'muszę mieć opaleniznę, inaczej będę nikim'.

Gość jasny gwint
kurwa

Gość Gochaaaaa...
O, kurwa... Wy twierdzicie, ze ta dziewczyna jest brzydka? Jezu... Wy chyba brzyduli nie widzieliście... Np. ta ropucha http://www.voila.pl/000/52bli/?1 Ta to będzie miała ryj na starość... Tynki, solara i co ino...

Gość Gochaaaaa...
Ha, ha, ha, ha... I te brązowe brwi do czarnych włosów, lol...

Gość sdert45tfdsacgfgh
Sądze ,że nie jesteś ładna . I nie chodzi tu o to cz malujesz się czy nie tylko o twoje rysy twarzy.

Gość ewelyyyyyneczka
bo wy wszystkie zawsze z samego rana makijaż + fryzura i modne ciuszki ? widać,że nie wyspana :) ale ładna, ma coś w sobie. a to że nie pomalowana może kwestia pośpiechu lub czegoś innego a nie od razu, że nie zadbana. ...

Gość sdert45tfdsacgfgh
Jesli ktos ma nieciekawa twarz to nawet makijaz mu nie pomoze i ciuszki...wybacz.

Gość ewelyyyyyneczka
ja uważam, że kto co lubi. mi się ta dziewczyna podoba, jest naturalna co bardzo cenie w kobietach, bo teraz dookoła same "tapeciary"

Gość Ładnaa
Przede wszystkim mam regularne rysy twarzy, czego wielu dziewczynom/kobietom zapewne brakuje. ;] I to powoduje, że nie można obiektywnie stwierdzić, że jestem brzydka. :d

Gość ale locha
...

Gość Ja tu czegos naprawdę nie
rozumiem. Skoro sama uważasz, że jesteś taka ładna, to po co wrzucasz zdjęcia na forum do oceny? Tu ci nikt nie napisze, że jesteś pięknością, bo wybacz, ale nie jesteś. Wyglądasz na zwykłą, sympatyczną dziewczynę i tyle. Powodzenie możesz sobie mieć, bo o tym na szczęście nie decyduje sam wygląd, liczy się jeszcze intelekt, osobowość i poczucie humoru.

Gość Ładnaa
Ha, ha, ha, a skąd ludność np. na fotka.pl może wiedzieć, czy ja mam poczucie humoru i intelekt? :d Poza tym, mam taką pracę, że mam kontakt z klientami i słyszę pewne pozytywne opinie na swój temat.

Gość Ładnaa
Ja tu czegoś naprawdę, zgasiło Cię?