Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krossbe

Moja dziewczyna nie chce porannego seksu.

Polecane posty

Gość krossbe

Witam wszystkich. Mam takie pytanie do Was dziewczyny czy Wy też nie lubicie seksu ze swoimi chłopkami rano, tzn zaraz po przebudzeniu Was obojga? Ja mam taki 'problem' i zastanawiam się czy tylko u mnie tak jest?

Gość w mieście
moja wręcz przeciwnie, budzi mnie żeby jeszcze coś podziałać przed pracą hihi

Gość kaczucha86
Ja właśnie dziś nie chciałam, a mąż zaraz po przebudzeniu tak i... się obraził. :(

Gość kaczucha86
halo?

Gość xxx...xxx...xxx
a mojego nachodzi w nocy jak smacznie spimy. ok 2,3 nad ranem zaczyna sie do mnie dobierac, ale wtedy jest milutko tak z zaskoczenia a pozniej jeszcze do tej 7 mozemy dospac w objeciach..... mmmm dzis byl super.....

Gość rano to się szczać chce
a nie seksić, a kutas po odlaniu opada i można cmoknąć tylko w dupsko swoją kobitkę.

Gość xxx...xxx...xxx
dlatego w nocy najlepiej, zmeczenie wieczorne mija , sikac sie jeszcze nie chce, milutki sexik i pozniej znow piekny sen w objeciach... a wogole to ja mezowi nie odmawiam sexu, jakos sobie niewyobrazam zeby mi sie niechcialo albo zeby mnie glowa bolala... sex najlepszy na wszystko:)) i zawsze sie chce i potrzebuje:))

Gość serce twoje
dziwi mnie to że Twoja dziewczyna rano niema ochoty bo ja tylko rano

Gość ja nie mam ochoty
na poranny seks , bo niby skąd jestem zaspana a do tego spiesze sie do pracy i wkurza mnie to, ze mój facet che sie bzykac rano

Gość Ameba22
ja też wolę wieczorem czasem mnie najdzie ochota rano, ale to rzadko Fajnie jest za to w nocy :) no i w ciągu dnia :)

Gość cafe latte.................
ja rano nie lubię:( powaga wolę wykorzystac te cenne minutki jeszcze na dospanie:D wieczorem w ciagu dnia jak najbardziej. Nawet jak w nocy mnie obudzi to oki ale rano za nic....zero checi!

zgadzam się rano odpada. wolę sobie dłużej pospać. dobrze, że mój mąż preferuje wieczory :)

Gość Yanec
Odwieczny konflikt SOWA-SŁOWIK, wręcz książkowy. My lubimy rano, one wieczorem. Natura dała tu troszkę ciała, my rano [namiocik ;)] a One patku... My wieczorem padamy z nóg a One świeżynki...