Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pshi:-

do wielbicieli psów

Polecane posty

Gość pshi:-

trzy psy zaatakowały dziecko, bo ich właściciel nie zauważył że uciekły z jego posesji. I DALEJ MÓWCIE ŻE PSY SĄ TAKIE SŁODKIE

Gość innoveaa
To nie wina psów, a głupich właścicieli, którzy nie potrafią upilnować psów. O wychowaniu/tresurze nie wspomnę.

oczywiście że psy są słodkie za to niektórzy właściciele są debilami tylko że debilizm nie jest w Polsce karalny a szkoda

Ja się bardzo boję psów!!! Wręcz panicznie! na widok nawet malutkiego kundelka spuszczonego ze smyczy potrafię zrobić awanturę właścicielowi :/ Nie wiem skąd te moje lęki, bo tak na prawdę w życiu pies mnie nie ugryzł! Natomiast sama od roku mam psa- labradorka ( sunia). Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że zwierzę można tak pokochać!!! Jest dla mnie prawie jak członek rodziny! Bardzo posłuszna, uwielbia zabawę z moją 5letnią córką, bardzo uległa i kochana!!!!! Moglabym o niej pisać i pisać i pisać przez cały dzień same dobre rzeczy :) Jednak zgodzę się z autorem, że nie wsyztskie psy to przytulanki do głasiania i zabawy... natomiast większość ugryzień przez psy jest z winy właścicieli! Nieumiejętne wychowanie psa ( szczególnie niebezpiecznej rasy) do tego bezmyślność chociażby na spacerach bądź niezabezpieczenie kojca ( o ile pies jest podwórkowy). Kiedyś mialam taką sytuację ( byłam w liceum), ze szłam sobie przez moje osiedle na przystanek. Patrzę? A tu idzie sobie szczyl na oko 11letni z amstafem na smyczy, bez kagańca a ten zębiska na nie szczerzy. Gówniarz ledwo utrzymał tego kundla a ja myślałam, że ze strachu się posikam :/ W dodatku to był synio policjanta -.- A gdyby się tenm pies zerwał i pogryzł mnie lub jakieś dziecko? ( to było w okolicy placu zabaw) Uważam, ze to bardzo nieodpowiedzialne