Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnammamba

przyjaciel od seksu?

Polecane posty

Gość czarnammamba

myślicie że taki luźny związek z przyjacielem, bez zobowiązań tylko i wyłącznie do zaspokojenia ma sens na dłuższą metę?

Gość aldonnna
nie , bo do udanego seksu trzeba milosci

Jesli chodzi tylko o sex to pewnie ze tak, czemu nie skoro obydwoje tego chcecie.

Gość gość
Wybieram Mariolkę i Bó. Reszta za dużo pepla. :o

Gość czarnammamba
ile można czekać na miłość...

Bez milosc dobry sex tez moze byc, wiem z doswiadczenia :D

Gość aldonnna
a jak sie zakochasz w tym facecie ? tak na ogol bywa u dziewczyn i bedziesz cierpiec bo on ciebie nie pokocha

Gość 222222
nie ma sensu, bo poczujesz się po pewnym czasie jak darmowa dziwka... i nie ma to nic wspólnego z tym że też tego chcesz :o tzn seksu, bo to tylko namiastka prawdziwej bliskości, z czasem zacznie ci tego brakować i poczujesz się jeszcze gorzej... to tak jak z alkoholem :o

Gość aldonnna
jest ryzyko ze sie w nim zakochasz i co wtedy, bedziesz cierpiec bo on cie nie pokocha

Dobry sex to podstawa - wiec taka przyjaźn to fajny układ - sam chetnie bym sie n atakie cos pisał

Gość aldonnna
dla facetow tak ale nie dla dziewczyn, one sie zaraz zakochaja

Gość czarnammamba
Fajnie nam sie ze sobą gada, spedza wolny czas, zawsze moge na niego liczyć, oboje od dłuższego czasu jesteśmy sami i on zaproponował coś takiego. I szczerze mówiąc troche kusi ;)

Jezeli uda wam sie nie zakochac w sobie i obiecacie sobie ze to tylko sex to jest szansa ze sie uda. Sproboj, nic nie stracisz ;)

Gość Yanec
Jestem za. Jeżeli seks okaże się ok to będziesz w fajnym układzie...;)

Gość i owszem
jeśli dobrze znasz się z tym czlowiekiem,ufasz mu,macie podobne poglądy i takie same pragienia,to taki sex może być czymś ciekawym sama,mam takiego kogoś-nie kocham go,ani on mnie,ale bardzo się lubimy, oboje jesteśmy w stałych związkach,w których brakuje nam właśnie sexu,namiętności,i dajemy sobie tą przyjemność wzajemnie spotykamy się raz,dwa razy w miesiącu i są to najprzyjemniesze chwile jakie mogą być ale najważniejsze w tym jest to,że jest to człowiek ,któremu mogę bezgranicznie ufać,prawdziwy przyjaciel

Gość ka-sandra
znam jednego takiego hihi jakbyś o nim pisała,raz,dwa razy w miesiacu,częściej niestety nie moze,bo tych przyjaciółek jest więcej,wiadomo nie rozerwie się facet no i jeszcze dobre uczynki typu firanki kuzynce trzeba powiesić,szwagierce dywan wytrzepać hihi