Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaloa

jaką podać wymówkę

Polecane posty

Gość rozaloa

jestem zapisana do gina na wizytę; chciałabym ją przełożyć o 2 tyg, bo wszystko jest ok, dobrze się czuję i tak naprawdę nie mam ochoty płacić za dodatkową wizytę; co powiedzieć lekarzowi?

Gość qqqqqwertyuiokj
:o

:O moze sie czujesz dobrze ale warto sie zbadac i sprawdzic czy z dzieckiem jest ok:O

jeśli nie chcesz iść do lekarza z oszczędności to może było trzeba wybrać lekarza na NFZ?

Powiedz ze wyjezdzasz do rodziny.A zreszta dlaczego ty sie musisz tlumaczyc?Dzwonisz i muwisz ze chcialbys przelozyc wizyte podajesz termin kiedy Ci pasuje i juz.Po co wywalac co miesiac pieniadze jesli wszytsko jest ok?Lepiej odlozyc.

Gość mamamaaa26
no ja tez się czulam ok - poszłam na standardową wizytę a tam lekarz mnie zbadał i mówi że mam 2,5 cm rozwarcia i pisze skierowanie na patologie... to był 35 tc - a też kompletnie nic mi niebyło...

Gość rozaloa
darujcie sobie te komentarze; chodzę co 3 tyg a teraz jest taka sytuacja że lekarz nie może za 3 i zaproponował mi za 2 albo za 4; wybrałam awaryjnie za 2, bo miałam mieć w miedzyczasie badania i usg, ale wyszło wszystko ok i dlatego chcę przełożyć; nie wpadajmy w paranoję bo zaczniemy latać co 2 dni, bo w każdej chwili szyjnka moze się skrócic albo cos tam

Gość mamamaaa26
twój wybór - ja tylko napisałam jak u mnie było - i lekarka też pod koniec ciązy nierobiła wizyt co 2 tyg tylko co 3 - a może jakby wcześniej zauważyła to nie spędziłabym tyg na patologii i nie ur w 37 tc - tj 36 +6 jak to liczą lekarze..

Gość rozaloa
ale ja jestem w połowie ciąży a nie pod koniec; tydzień temu miałam usg więc bez przesady

no to zadzwon i przełóż wizyte, co za problem? po co ci wymówka ? dzwonisz, przekaładasz na inny dzień i tyle.