Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona i mama bez powołania

UWAŻACIE że macie ładnie w domu lub mieszkaniu, piszcie

Polecane posty

Jak oceniacie wasze mieszkania-czy po prostu macie w nich ładnie mi sie u mnie jakos nic poza kuchnia nie podoba- kaloryfery drzwi przydało by sie zmienic, dokupic jakies fajne firany, dywany pod kolor, uważam że w moim mieszkaniu jest ''wszystko i nic'' taki stan skutecznie wpływa na moje coraz to gorsze samopoczucie ;( a najgorsze jest to ze codziennie sprzatam a maz i corka nabałaganią w mig i co dzien to samo

upup

Gość asparaguss
JA mam ładnie :p:p:p

Niektóre pokoje już są gotowe i bardzo ładne np sypialnia. Reszta dopiero się kształtuje- jak finanse pozwalają.

Gość a kto ci urządzał
dom / mieszkanie? mój dom urządzałam sama (mąż trochę pomagał - płytki w kuchni i korytarzu to jego wybór -bardzo udany) i nie zmieniabym niczego!!! jestem bardzo zadowolona z wystroju! wszystko jest tak jak sobie wymarzyłam, wszystko do siebie pasuje co do najdrobniejszych dodatków i nie ukrywam , że uwielbiam jak zjeżdżają się goście (jadą np 100 km na kawę ot tak spontanicznie bo dobrze im się u nas kawe pije) i chwalą, że czują się jak u siebie, że jest im "dobrze" u nas

tez uwazam ze mamy ladnie, wszyscy sie zachwycaja naszym mieszkaniem, kiedy urodzilam dziecko najpierw polozna , pierwsze pytanie ile kosztowalo, i gdzie pracujemy bo mamy takie ladne mieszkanie, dzien pozniej polozna srodowiskowa znowu to samo, jakie piekne.. kolezanki z pracy (moja szefowa) pytaly sie mojej przyjaciolki czy my czasem nie wynajmujemy, mimo ze powiedzialam im ze to nasze.., sasiedzi tez do nas przychodzili ogladac:D kazdy sie zachwyca:D dobrze miec meza kamieniarza:P

Gość bez loginu bez odbioru
tak poza tymi elementami, które nie ja wprowadzałam :) mam na tym punkcie fioła, interesuje się wystrojem wnętrz i dekoratorstwem już od szkoły podstawowej, na szczęście w wydaniu klasycznym i dość stonowanym

to, co wyremontowalam - mam ladne, dokładnie takie, jak chciałam podłogi, ściany, drzwi, meble, firanki itd. to, co zastałam jest takie sobie lub paskudne - częśc podłóg, łazienka, wc - to jest do remontu

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaasia
my mamy wyremontowane na git tylko łazienke i jeden pokoj , czeka nas przedpokój , sypialnia i kuchnia czyli jakies 50 tyś trzeba włożyc :( powoli ale do przodu :)