Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jelito cienkie

Sprzątanie mieszkania- ile płacicie/zarabiacie?

Polecane posty

Jaka jest obecna cena za sprzątnie mieszkania/domu, jaki zakres obowiązków i jaki metraż do posprzątania? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Gość chlopaki z centrum
robia sprzatanie za free chcesz to dam Ci namiary

Gość we gonna uou
xMAdziuskax a ile godzin sprząta się Twoje mieszkanie?

sprzątanie 2 razy w tyg. Dom ponad 200 m.- w cenie: pranie, prasowanie, mycie podłóg, mycie łazienki itd. Tyle, że dom bardzo czysty- raczej chodzi o zmycie/ starcie sierści kota z ciemnych podłóg itd. oraz umycie 2 łazienek i prasowanie męskich koszul. 120 zł tygodniowo.

Gość we gonna uou
raz na 2 tyg, wystarczy gruntownie sprzątnąć... ja sprzątam raz na tydzień (ścieranie kurzy, odkurzanie) a częściej - zamiatanie podłogi

Gość u mnie jest sprzatane co kilka
dni 2-3 i jakos mi sie nie widzi jak by to wygladalo po 2 tyg

A po co tu sprzatac co chwile? Nie mam zwierzat, dzieci, przewaznie nie domu i nie jestem jakas syfiara

Gość dom 750m2
pranie , prasowanie, okna, 3 łazienki, podłogi,kurze, kuchnia,trawnik, budka strażnika, czesanie psa, wymiana żarówek, grabienie liści -1800/tydz

Gość zajmuje sie tym
Placa roznie.Wychodzi godzinowo od 20zl do 40zl Zalezy to od czestotliwosci np mieszkanie 100 m raz w tyg-100zl ale mieszkanie 100m raz w miesiacu(pani codziennie sama sprzata na biezaco to co da rade)150zl Takie mieszkanie 100m sprzatam od 4-5 godz miesiecznie zarobie ok.4000

Gość helool
Generalnie sprzątanie zlecamy firmie - http://www.wojmargliwice.pl/ Panie ze Śląska, które sprawdzaliśmy były głównie nastawione na to, by jak najszybciej skończyć, a nie na efekt.

Gość gość
Możesz sobie zobaczyć: http://www.dobryserwis.waw.pl/ tyle, że ta firma sprzątająca jest naprawdę dobra i można jej zaufać. Mi sprzątają i firmę i mieszkanie. Nie płacę za dużo jeśli chodzi o stawki rynkowe

Gość gość
U mnie sprząta Pani Marta, jestem z niej bardzo zadowolona trafiłam na nią przez jedną z firm w Warszawie. Płacę jej około 30 zł/h sprzątania - Ale na prawdę WARTO. Jest dokładna, skrupulatna i pracuje szybko mieszkanie 60 m2 zajmuje jej około 3-4 godziny chyba, że robi świąteczne porządki, to koło 5-6h. Jeśli ktoś chciałby namiar na firmę, z której na nią trafiłam mogę podać (nie chcę robić reklamy na forum). Pierwsze próbne sprzątanie jest "testem" jeśli nie będą Państwo zadowoleni z usługi umowa mówi o tym, że będzie ono gratis. Ja zapłaciłam bo byłam zadowolona i z usług korzystam już koło 3 miesięcy :)

Gość gość
a to zalezy od firmy, wiadomo kazda ma inne cenniki ... ja korzystalam z firmy www.thomas.biz.pl ;)

Gość gość
Kurz to taka olera ,ze wszedzie wejdzie:-)

Gość gość
czy ktos z was wynajmowal firme sprzatajaca konkrertnie tę www.thomas.biz.pl? dzieki za wszelkie info

Gość gość
ja niedawno sobie kupiłam dobrej jakości odkurzacz w http://www.aatrenkar-karcher.pl/ odkurza się nim błyskawicznie i przede wszystkim dokładnie, ja nie czuję potrzeby korzystać z cudzych usług

Gość marines555
A ja znalazłem bardzo tanią pralnię, która zajmuje się również sprzątaniem powierzchni. Polecam sprawdzić na http://www.praniewarszawa.pl

Gość gość
ja zastanawiam się nad założeniem firmy sprzątającej, sprzęt porządny można kupić np. u http://www.asc-pro.pl/ z takich usług korzystają firmy i rożne instytucje, więc będzie co robić

Gość gość
Ja sama sprzątam swoje mieszkanie, od kiedy kupiłam odkurzacz wodny Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl sprzątanie jest bardzo ułatwione i sprawnie idzie

Gość gość
Ja nie korzystam na stałe z usług pani do sprzątania, ale raz na parę tygodni/miesięcy zlecam profesjonalnej firmie czyszczenie dywanów, rolet i tapicerek meblowych. Prawda jest taka, że firma sprzątająca dysponuje odpowiednim sprzętem i środkami chemicznymi, których nam się nie opłaca kupować. Oczywiście firma Somi http://somi.pl/ pomaga również w codziennym utrzymaniu czystości.

Gość Madisonn
najlepiej to sobie samemu radzic szukac sposobow ktore ulatwiaja sprzatanie i w moim przypadku jesli chodzi np. o podlogi byl to zakup robota sprzatajacego roomba 696 swietnie sprzata, dokladnie a ja moge sobie w tym czasie robic cos zupelnie innego! Polecam takie rozwiazanie szczególnie zabieganym mamusiom :)

Gość jennensen

W moim przypadku świetnie sprawdza się firma sprzątająca. Sporo pracuję i przemieszczam się po Polsce, zatem taka opcja jest dla mnie zbawieniem. Od ponad 1.5 roku korzystam z takiej usługi i jestem zadowolona. Jeżeli chodzi o firmę to jest to caresystem.pl