Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieeewióra

miłość- seks - przedmiotowe traktowanie?

Polecane posty

Gość aleksja85
a sceny łóżkowe jeszcze gorsze :O właśnie z takim załatwianiem potrzeb mi się skojarzyło

Gość kakaalicjakaka
Straszne to. Ona krzyczy ze boli a on ma to w dupie...

Gość dcsd
aleksja85 dcsd widzę ,że jesteś ograniczony jest różnica między braniem , a braniem, myślisz,że wsadzisz wykonasz parę ruchów i już jest mega zadowolona --------------- ja ograniczony ? widzisz i tu sie mylisz , tak jest zadowolona i to mega , wlasnie zawsze w takich sytuacjach ma orgazm ! mimo , ze sex trwa moze z 4-5 minut ? wiec jak sama widzisz - bredzisz !

Gość dcsd
i jak bym ją nie wzioł i kiedy nigdy nie odbierze tego jako pzredmiotowe traktowanie , a jako to , ze ja pragnę !! poządam !! widisz roznicę ? wiec pytanie - dlaczego Ty tego tak nie odbierasz ?

Gość aleksja85
przecież o takiej różnicy pisałam idioto :O

Gość dcsd
myślisz,że wsadzisz wykonasz parę ruchów i już jest mega zadowolona ------------------- a ja o tym , ze tu racji nie masz "idiotko" i odpisalem , ze tak jest mega zadowolona co ty zakwestionowalas !

Gość psychologiczne spojrzenie
Pobudzenie seksualne dla wielu mężczyzn jest kluczem do tego, by mogli uświadomić sobie własne uczucia miłosne. Serce mężczyzny otwiera się poprzez seks, pozwalając mu przeżywać zarówno uczucie miłości, jak i głód miłości. Paradoksalnie, to właśnie seks pozwala mężczyźnie odczuwać potrzebę miłości, podczas gdy miłość pozwala kobiecie odczuwać głód seksu. Mężczyzna często opacznie pojmuje. potrzebę romantyzmu u kobiety i może myśleć, że ona wzbrania się przed seksem. Kiedy on pragnie seksu, a ona nie ma nastroju, mężczyzna czuje się odtrącony. Nie uświadamia sobie, że kobieta chce być kochana i uwodzona, zanim będzie mogła poczuć głód seksu.

Ważne jest, by nie domagać się niczego, co dla partnera jest nieprzyjemne, i nie robić niczego, co mu nie odpowiada. Seks jest cennym darem, którym dwoje ludzi może się nawzajem obdarzać, okazując sobie przy tym miłości oddanie Nie próbuj przekonywać partnerki, że powinna lubić ziemniaki, skoro ona ich nie znosi, ani nie pogardzaj partnerem, jeśli lubi ziemniaki, których ty nie znosisz. Kobiety uwielbiają udany seks równie mocno jak mężczyźni. Różnica między kobieta a mężczyzną polega na tym, że ona nie czuje silnego pragnienia seksu, o ile najpierw nie zostanie zaspokojona jej potrzeba miłości. Co najważniejsze, kobieta najpierw musi poczuć, że mężczyzna ją kocha i że dla niego jest kimś wyjątkowym. Kiedy otworzy się jej serce, zacznie otwierać się na seks, i kobieta poczuje tęsknotę równą lub większą od tej, jaką czuje każdy mężczyzna. Dla niej miłość jest o wiele ważniejsza niż seks, jednak po zaspokojeniu potrzeby miłości radykalnie wzrasta u niej znaczenie seksu.

Mężczyźnie trudno zrozumieć odmienne wymagania kobiety, bo sam ich nie doświadcza. Kiedy mężczyzna wraca do domu z podróży, może natychmiast mieć ochotę na seks, podczas gdy jego żona potrzebuje trochę czasu na rozmowę. Wobec niezrozumienia tej różnicy mężczyzna może się czuć odtrącony, a kobieta wykorzystywana. Na początku znajomości mężczyzna rozumie, że kobieta musi odczekać, zanim będzie gotowa, by uprawiać seks. Lecz kiedy już rozpoczną współżycie, on nie zdaje sobie sprawy, że ona nadal potrzebuje uczucia, zanim będzie chciała seksu. Mężczyzna nie rozumie, jak ważne jest to, by najpierw zaspokoił potrzeby emocjonalne kobiety, ponieważ sam nie ma takich wymagań Mężczyzna pragnie miłości tak samo jak kobieta, lecz zanim otworzy swe serce na miłość partnerki, konieczne jest pobudzenie seksualne

Gość e tam farmazony jakies
ja odrazu wskakuje do wyrka jak mi sie facet podoba

Gość dcsd
rózne kobiety i rozni mezczyzni , a Ty próbujesz uskutecznić tu jedna konkretna grupę

Gość sex and the city
polecam jako ciekawostkę a nóż znajdziesz coś ciekawego http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/ a poza tym? Otwórz się na niego, jego potrzeby i odpowiedz sobie na pytanie jakie TY masz zachcianki? Czy sex musi być tylko "po bozemu" czy dopuszczasz takze inne, (może bardziej wulgarne formy). Czy zawsze musi być romantycznie, czy nie zawsze? Jak już się dowiesz, czego potrzebujesz i jakie masz fantazje, może zrozumiesz, dlaczego Twoj partner, czasami traktuje sex jak sex, a nie kolejne ofiarowanie, udowadnianie swojej romantycznej, książecej miłości. Bo w brew pozorom, to też jest forma miłości, nie idzie na dzi..ki ani nie szuka przygód na boku. A nawet więcej fajnie, że Ci ufa na tyle, i chce próbować z Tobą róźnych sposobów. Ciesz się, także z tego powodu, że oczy zachodzą mu mgłą na Twój widok i szaleje z podniecenia.

Gość jjjjjjjjjjjjj
haha ale jestescie denni... nie wiecie o jaki seks chodzi? o taki,ze popyka pare razy i spac, a nie ostre rzniecie

Gość wieeewióra
sex and the city dla mnie seks nie musi być po "Bożemu" wiem że jak się kogoś kocha to chce się komuś sprawić przyjemność i to daje radość ale chcę czuć to samo z drugiej strony. co masz na myśli pisząc czy zawsze musi być romantycznie? -świece? muzyka? - ja dopiero w to życie wkraczam - dla mnie już samo zbliżenie i tak bliski kontakt z drugim człowiekiem jakiego nigdy wcześniej nie miałam a także radość z przebywania z kimś w tak szczególnej więzi jest dla mnie szczytem romantyzmu i intymności. napiałeś: "A nawet więcej fajnie, że Ci ufa na tyle, i chce próbować z Tobą róźnych sposobów" - jestem otwarta ale może nie wszytko szybko i nie wszystko na raz - dzięki waszym wypowiedziom teraz bardziej wiem co mnie boli - tak jak tu jedna kobieta napisała - ze swoim mężczyznom "szaleją" ale on NIE JEST "GŁUCHY" - tak - cieszę się że na mój widok szaleje z podniecenia i cieszy mnie z nim seks dopóki nie czuję się materacem, narzędziem wyłącznie do rozladowania - coś w stylu jak powiedziała jjjjjjjjjjjj - teraz po Waszych wypowiedziach myślę że mężczyzna nawet mocno podniecony - jeśli kocha będzie tak się kochał z partnerką że będzie dla niego ważna nawet w chwili podniecenia.

Kiedy mężczyzna robi się podniecony, tego daje tego rodzaju stymulację, której sam pragnie, a nie taką, jakiej po- trzebuje kobieta. Aby z czasem seks stał się udany, mężczy- zna musi sobie uświadomić odmienne potrzeby kobiety, a kobieta musi pomóc partnerowi, tak by mógł ją seksualnie zadowolić. Kiedy mężczyzna robi się podniecony, automatycznie dąży do rozładowania. Jego spełnienie seksualne wiąże się głównie z uwolnieniem napięcia prowadzącego do orgazmu. Pragnienie mężczyzny, by dotykano wrażliwych sfer jego ciała, jest czymś oczywistym. On nie potrzebuje pomocy na etapie podniecenia. Potrzebuje pomocy dla rozładowania, czyli uwolnienia podniecenia W pewnym sensie on dąży do zakończenia podniecenia, podczas gdy kobieta dąży do p o- szerzenia podniecenia, aby głębiej odczuwać wewnętrzne tęsknoty. Kobieta rozkoszuje się jego umiejętnością stopniowego budowania" jej pragnienia, by dotykano najbardziej wrażli- wych sfer jej ciała. Kiedy usuwa się jedną warstwę po drugiej, a nie naraz, kobieta tęskni do odsłonięcia głębszych pokładów jej zmysłowej duszy. Mężczyzna pragnie niezwłocznie za- spokoić swoją żądzę stymulacji seksualnej, kobieta natomiast jest spragniona i stęskniona tego, by odczuwać powiększanie się jej żądzy.

Gość dcsd
jem kupę

to po co oddalas ciało chlystkowi??? prawdziwego faceta poznaje sie po panowaniu nad soba, po co tak szybko rozpoeczelas wspolzycie? tylko sie poranisz...

Gość wieeewióra
milten - nie wiem czy to szybko - czekał na mnie ponad 2 lata - na prawdę nie było mu łatwo, szanował to, czułam się kochana - dlatego.

Gość dcsd
psychologiczne spojrzenie prosze Cie przestan - sadze , ze wiekszosc wie jaka jest natura kobiet , ale .... Ty ciagle pokazujesz konkretna grupę kobiet , a nie wszystkie ! Sex jak dla mnie to ma byc sex , jak ktos chce moze sobie szukac podobnych do tego co piszesz kobiet , a od takich stronie i mi sie udaje :) bo wiem ze są tez inne ! a inne znaczy sie lepsze , lepsze dla mnie , co nie znaczy ze ktos jak ma inne preferencje to jest zle ! Ja lubie kobiety wyuzdane w sexie , a taka sie sexem bawi i czerpie z niego przyjemnosc , a nie szuka calego tego bałaganu o którym tu piszesz .

Gość dcsd
Kiedy mężczyzna robi się podniecony, automatycznie dąży do rozładowania. Jego spełnienie seksualne wiąże się głównie z uwolnieniem napięcia prowadzącego do orgazmu --------------------- to kolejna brdnia jak dla mnie , powtarzam ...jak dla mnie , choc i zdaje sobie sprawe ze tacy mezczyzni też sa , ale to znowu tylko pewna grupa . Mezczyzni sa jak drapierzniki w sexie , ale rozni są tez drapierznicy , jeden kot złapie mysz i ją zagryzie - tu masz swojego mezczyzne ktorego opisujesz , a inny kot bedzie sie z nią bawił i ją meczył , by w koncu zagrysc i zjesć - tu masz inną grupę mezczyzn - odnoszac to do sexu .

Gość srata tata
Nie no baba to znajdzie problem wszędzie, nawet tam gdzie problemu nie ma. Seks to seks, jeżeli kogoś kochasz i jesteś z tym kimś to co złego w tym, że ktoś po prostu potrzebuje na 20 minut Twojej cipki? Jeżeli potrzebujesz więcej czułość i dla Ciebie stosunek płciowy to godiznna gra wstępna, morze czułości, pieszczot i cackania się to powiedz o tym swojemu mężczyźnie. Jestem kobietą i mam napięcia seksualne, wracam do domu i mówie "chodź się kochać" siadam na niego i mówię "przeleć mnie" i lubię sytuacje w których po prostu mój przyszły mąż mnie przed snem posunie tak na lepsza noc.. Jeżeli mam ochote na czułość to też o tym mówie, że chce pieszczot, że chce czułości, że chce długiej gry wstępnej i mam to czego chce. Jeżeli Ty jesteś z tych, które szybki seks uważają ze przedmiotowe traktowanie to powiedz o tym swojemu mężczyźnie i poproś aby się tak z Tobą nie kochał.

Gość ale glupie jestesta
srata tata idiotko jej nie chodzi o szybki numerek tylko o normalny seks taki bez szalu, dotykania itp. , a nie napalone 5 min