Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biscuit

suknia ślubna - opinie

Polecane posty

Gość biscuit

Proszę o opinię na temat tej sukni ślubnej: http://www.classa.com.pl/kolekcja,classa2011,32,4.html I pytanie: czy będą do niej pasowały rozpuszczone proste włosy do ramion, końcówki tylko lekko podwinięte do środka i z jednej strony podpięte z czymś a'la piwonia? Czy może do takiej sukni nie pasują żywe kwiaty i lepszy byłby stroik zamiast tej piwonii? Marzę o żywym kwiatku, ale nie jestem pewna czy nie będzie się z tą suknią gryzł w jakiś sposób, tzn. czy może nie będzie to wystarczająco elegancko wyglądało... Ślub jest wiosną i chciałabym wyglądać skromnie, świeżo i tak wiosennie właśnie. a bukiet będzie taki: http://www.weseleforum.pl/viewtopic.php?f=6&p=152245 Kwiat we włosach miałby być jak ten największy z bukietu z góry dziękuję za opinie :)

Bukiet jest bardzo ładny, taki skromny, lekki i wiosenny - swieży. Bardzo mi się podoba. Niestety, sukni nie widzę, otwiera się strona salonu, nie z konkretną suknią...

Gość biscuit
http://www.classa.com.pl/kolekcja,classa2011,32,4.html teraz powinno być ok, a jeśli dalej się nie będzie otwierać to proszę skopiować linka i usunąć spację po słowie "kolekcja" :)

Gość bardzo dobrze zrobil filip
nawet po usunieciu spacji otwiera sie strona glowna

Gość biscuit
dalej nie działa... niestety trzeba skopiować linka i usunąć spację, albo na stronie wejść w kolekcję classa, strona czwarta, przedostatnia suknia (model C-702) a bukiet to oczywiście o ten pierwszy od góry mi chodzi, bo zapomniałam wcześniej dodać :)

Gość uwazam ze jedno
z drugim bedzie pasowac :) znaczy kwiat we wlosach zywy :) ładna suknia.

Gość suknia śliczna i żywy kwiat
będzie pasował, tak samo jak fryzura :) Co do bukietu to też śliczny aczkolwiek dodałabym do niego trochę więcej zieleni :)

Gość Nha
Suknia ślubna śliczna - elegancka, prosta.. i do tego ten bukiecik z konwalii śliczny będzie pasował A kwiat we włosach jak najbardziej... mam tylko wątpliwości czy jak wszytsko będzie białe w sensie biała sukienka, biały bukiet i kwiaty we włosach nie będzie zbyt mdło albo nie zleje się na zdjęciach i w ogóle?? Poza tym i sukienka i bukiet bardzo ładny:)

Gość przepieknie
bedziesz wyglądać :)

Gość biscuit
Dziękuję za wszystkie opinie :) Cieszę się, że tak uważacie, bo bałam się, że nie będzie to pasować. Co do kolorów, to też się zastanawiałam czy się nie będzie zlewać, ale suknia będzie ecri, a włosy mam rude więc myślę, że to będzie jakiś wyrazisty akcent. I może do bukietu faktycznie dodam więcej zielonego, tzn. może dookoła więcej liści konwalii

Nie będzie się zlewać! Miałam podobnie - jasny bukiet z zielonymi dodatkami i wszystko wyglądało bardzo ładnie, dzięki tym własnie dodatkom. A suknia nawet ładna, chociaż osobiście wolę inny styl, ale uważam że całość będzie bardzo ładnie i delikatnie wyglądać :) Jak znajdę swój bukiet, to wrzucę linka.

Nie będzie się zlewać! Miałam podobnie - jasny bukiet z zielonymi dodatkami i wszystko wyglądało bardzo ładnie, dzięki tym własnie dodatkom. A suknia nawet ładna, chociaż osobiście wolę inny styl, ale uważam że całość będzie bardzo ładnie i delikatnie wyglądać :) Ja miałam taki bukiet: http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-02/bd110906.jpg

Gość Ella bride
bardzo ladna sukienka, prosta i elegancka

Gość biscuit
Jeszcze raz dziękuję za opinie :) O to mi chodziło, żeby wyglądać delikatnie i świeżo, a że jestem drobną osobą to bałam się żeby nie wyszło jak dziewczynka do Pierwszej Komunii ;) Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś sugestie to chętnie przeczytam