Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooolllgggaaaa678

wielofunkcyjny wózek ze zgrabną spacerówką, jaki?

Polecane posty

Gość ooolllgggaaaa678

szukam wózka 3w1, ze zgrabną spacerówką, coś typu vector air, mozecie coś polecić?

Gość ooolllgggaaaa678
upup

Gość to moze mutsy moja kolezanka
miala i chwalila

Gość ooolllgggaaaa678
obydwa fajne, chciałam tak do 2000 wydać, także mutsy odpada

Gość ja mam xlandera xa
gondolka super a teraz spacerowka tez sie sprawdza.....za 2tys kupisz nowy i jeszcze z fotelikiem

http://allegro.pl/bolder-sd-ecoline-torba-fotel-15-dodatkow-i1464410161.html ja w 100% ten kupuje! mam wózek tej firmy model z przed 4 lat sprawdził mi się nie tylko zwyczajnie w mieście ale na plaży i zimą w górach.jest lekki i bezawaryjny.gondola ma regulowane podgłowie więc dziecko można lekko unieść żeby widziało do wózka można dokupić śpiworek w kolorze który jest tak skonstruowany że rośnie razem z dzieckiem i mi przydał się wielokrotnie nie tylko w głębokim wózku i w spacerówce ale jeszcze na sankach. i do tego ma super wygląd- moim zdaniem :) pozdrawiam

http://allegro.pl/bolder-sd-ecoline-torba-fotel-15-dodatkow-i1464410161.html ja w 100% ten kupuje! mam wózek tej firmy model z przed 4 lat sprawdził mi się nie tylko zwyczajnie w mieście ale na plaży i zimą w górach.jest lekki i bezawaryjny.gondola ma regulowane podgłowie więc dziecko można lekko unieść żeby widziało do wózka można dokupić śpiworek w kolorze który jest tak skonstruowany że rośnie razem z dzieckiem i mi przydał się wielokrotnie nie tylko w głębokim wózku i w spacerówce ale jeszcze na sankach. i do tego ma super wygląd- moim zdaniem :) pozdrawiam