Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 22 lata i jestem

Jestem alkoholiczką !:(

Polecane posty

Codziennie wypjam około 3-4 kieliszków wódki,likieru lub lampkę wina . Czy to już alkoholizm ?

Gość efvevev
nie pytaj na forum tylko zrób sobie test ..albo skonsultuj się z lekarzem lub idź do poradni uzależnień , pogadaj z terapeutą

Gość dobre pytanie :)
ja codziennie pije piwo i nie jestem alkoholiczką - lubie to sobie pije no bywają dni, ze nie pije ,

butla wina to ksiadz w kosciele obala i nie nazywaja ich alkoholikami :P

no Leviatan ma rację skoro musisz wypić, to wpadasz lub już wpadłaś w nauk ja lubię, ale nie muszę :)

sama nie wiem, czy muszę. Czasami przychodzę zmęczona do domu i od razu sięgam po coś mocniejszego , bo pozwala mi się to rozluźnić. Ale nie zawsze. Bywają dni, że nie piję. Ale od dłuższego czasu codziennie :o

Gość ja tak samo i jestem w Twoim
wieku :o Ja codziennie piję po 4 piwa :o Nie upijam się nawet tylko po prostu lubię piwo, ten smak i chyba mam mocną głowę bo po tych 4 piwach dziennie nawet mi się w głowie nie kręci ale po prostu piwo mi tak smakuje ze wieczorem musze wypić. Wina i wódki w ogóle nie lubię

Gość przykro mi ale
to jest na 99 % nałóg. uświadom to sobie. i nie pocieszaj się że inni piją więcej albo tak jak ty. Skoro jest to dla ciebie problem - a jest bo piszesz na forum - to jesteś w fazie uzależnienia.

i co teraz:(

Gość Januszek..........
Jak dla mnie to alkoholizm.Zrób coś z tym.

Gość anitka699
ale pierdo.....ie wszyscy!!!! Jaki alkoholizm??? to ze d\dziewczyna pije codziennie piwo to od razu alkoholiczka???? Ja tez pije prawie codziennie(od 6 lat), nie muszę ale lubię Nie upijam sie, uwielbiam ten smak Mam dzieci, nie chodzą głodne, dobra praca, dobrze ubrani,dobre auto itd Alkoholicy to siedzą pod sklepem i pija wódę czy wino i ciągną przez tydzie lub 2 a pozniej umieraja i lezo po kilka dni w lozku. Jak pije to z głowa!!! Bez przesady ze jesem alkocholiczka

Gość anitka699
przykro mi ale------- W FAZIE TO CYBA TY JESTES!!??? W.T.F.???

Gość anitka699
efvevev------ TEST TO TY SOBIE ZROB ALE NA INTELIGENCJE.... A PO ZA TYM TO NIE ROB Z KOGOŚ ALKOHOLIKA JEŻELI NIE ZNASZ TEJ OSOBY, SAM IDŹ NA TERAPIE....