Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_999999

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość Adam_999999

Zacznę może od tego, że jestem z dziewczyną już kilka miesięcy. Kochamy się, jest nam razem dobrze:) Ale do rzeczy... moja dziewczyna ma swojej grupie w większości kolegów, takich dobrych kolegów których zna od dziecka, często z nimi spędza czas jak się nie widzimy i nie miałem wcześniej nic na przeciw... Wczoraj jak się widzieliśmy, to caly czas pisała ze swoim kolegą, którego w sumie traktuje jak brata i tylko tak.. nie pytałem o nic z poczatku...widziałem tylko po jej minie i zachowaniu że jest wkurzona jego zachowaniem. Wieczorem będąc już u siebie w domu, niespodziewanie odwiedził ją owy kolega i oznajmił że jest w niej zakochany!! i jak ona wcześniej mogła tego nie zauważyć po chwili moja dziewczyna kazała mu wyjść z jej domu... Jak mi o tym powiedziała to przyjełem to na chłodno, bo co mnie to.. potem napisał jej sms że on naprawde ją kocha itd..Kolo wie , że dziewczyna jest zajęta, aale ewidentnie robi podchody koło niej..To w sumie stara znajomość, znają się przecież od dziecka itd... ale powiedziałem jej że lepiej bedzie jak z gościem urwie tą znajomość na jakiś czas..żeby facet ochłonął.. nawet jak są dobrymi znajomymi.. To mi powiedziała ze to nie jest możliwe, bo są z jednej wioski.. Dzisiaj z kolei była już ponoć z owym kolegą umówiona na zakupy od tygodnia...mówie no ok, tylko pamietaj, że nawet przez wasze wspólne zakupy dajesz jakąś nadzieje...Odparła ale gdzie tam..przejdzie mu.. Nigdy nie spotkałem się z podobną sytuacją, chciałbym usłyszeć Wasze zdanie na ten temat..a może spotkaliście się z czymś takim...

Gość poszukaj forum
Uważam,że twoje rady są dobre.Nie ma znaczenia,że są z jednej wioski i znają się od dziecka.Ona spotykając się z nim daje mu nadzieję,że coś jednak może wyjdzie z tego.Fakt,może być jej przykro ale dla Waszego zdrowia psychicznego lepsze jest jedno,radykalne cięcie.Powinna tez pomyslec o Tobie,bo chyba nie do konca ta sytuacja jest dla Ciebie komfortowa.