Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetalkjhgf

Jak to jest z tymi badaniami z prywatnych gabinetów?

Polecane posty

Gość anetalkjhgf

Dziewczyny, może to głupi problem ale ja nigdy w szpitalu nie leżałam, kompletnie się nie orientuję w tych wszystkich NFZ, badaniach laboratoryjnych itp. Jak to jest - jeżeli ciążę prowadzi lekarz prywatny, który nie ma umowy z NFZ, to ja za wszystkie badania w laboratorium płacę, tak? No ok, ale jak to jest z pobytem w szpitalu w razie gdyby coś się w ciąży działo? Jak jest wtedy z badaniami? Wydaje mi się, że jeśli np jadę w nocy na pogotowie to oni mnie przyjmują i leczą z NFZ, tak? A jeśli mój lekarz daje mi jakieś skierowanie?

u prywatnego za wszystkie badania placisz, jezeli cos sie dzieje to normalnie do szpitala mozesz jechac musisz miec przy sobie karte ciazowa i zaswiadczenie o odprowadzaniu skladek zus tak bylo u mnie

Gość Panikara jakich mało
Ja chodzę prywatnie. Za wszelkie badania na jakie dostaje skierowanie od mojego ginekologa płacę. Jeśli jednak trafiłabym do szpitala to tam za opiekę nie płacę, nawet jeśli miałabym skierowanie do szpitala od lekarza prywatnego. Chyba o to Ci chodziło

Gość anetalkjhgf
dokładnie o to mi chodziło, dzięki :)

Gość edffvxxxxxxx
jeżeli lekarz da ci skierowanie na badania w szpitalu w którym pracuje,to też nie płacisz za te badania,bo ona ma tam podpisaną umowę z NFZ,w labolatorium płacisz,za pobyt w szpitalu nie płacisz

Gość anetalkjhgf
A jeżeli do szpitala, w którym nie pracuje???

Gość anetalkjhgf
A sorry, juz wiem o co ci chodziło.

Gość dfgdfg
a lekarz prywatny normalne l4 moze wypisac?

Gość dfgdfg
dzieki!!!

To nie jest tak, że lekarz przyjmujący prywatnie, a jednocześnie pracujący w szpitalu, ma umowy z tym szpitalek na badania z prywatnego gabinetu.